EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 6. - Su 17.9.2023  /  Merikortteli  /  Helsinki

Helsinki Design Week

Helsinki Design Week Liput

Helsinki Design Week järjestetään 8.–17.9.2023

Pohjoismaiden suurimman muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalin ohjelmisto sisältää yli sata tapahtumaa. Luvassa on näyttelyitä ja installaatioita, PechaKucha Night ja muita esityksiä, juhlia, myyntitilaisuuksia, avoimia ovia, muotinäytöksiä ja paljon muuta niin suurelle yleisölle kuin alan ammattilaisillekin. Valtaosaan tapahtumista on vapaa pääsy. Pääsylippuja myydään Helsinki Design Weekin päänäyttelyyn ja PechaKucha Nightiin.

Vuonna 2023 festivaalin päätapahtumapaikkana toimii Merikortteli Punavuoressa. Kuudennen kerroksen päänäyttelyssä esitellään hyvää arkea kuraattori Ulla Koskisen taiteellisella johdolla. Näyttelyn lavalla kuullaan päivittäin vaihtuvaa puheohjelmaa, joka tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia sekä ammattilaisille ja opiskelijoille että suurelle yleisöllekin. Pohjakerroksen näyttelytiloihin on tuotu sisältökokonaisuuksia joukolta monipuolisia suunnittelijoita. Myös pop-up viinibaari palvelee asiakkaita päänäyttelyn aikana.

Nopeatempoinen PechaKucha Night perustuu tokiolaisen Klein & Dytham -arkkitehtitoimiston esitysformaattiin, jossa puhujilla on käytössään ainoastaan 20 kuvaa ja 20 sekuntia jokaista kuvaa kohden. Kuudessa minuutissa ja neljässäkymmenessä sekunnissa voi sanoa paljon. Helsinki Design Weekillä on vuosien varrella kuultu inspiroivia puheenvuoroja aiheista kuten puutarhat, fontit, ilmastokriisi, kylpylät, liikennemerkit, uudet materiaalit, rakenteellinen rasismi ja jälkiruokatrendit.

Helsinki Design Week järjestää PechaKucha Nightin yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa Otaniemessä 6.9. Alvar Aallon suunnittelemassa luentosalissa. PechaKucha -illanvietto on osa Designs for a Cooler Planet -opiskelijanäyttelyn avajaisjuhlia. Tapahtumassa on kymmenen inspiroivaa puhujaa luovilta aloilta. Esitysten kieli on englanti.

Lue lisää ja seuraa Helsinki Design Weekiä:

Tutustu koko Helsinki Design Weekin ohjelmaan, päänäyttelyn yhteistyökumppaneihin ja päiväkohtaiseen puheohjelmaan täältä.

Lisätietoja PechaKucha Night with Aalto University -tapahtumasta täältä.

Lisätietoja Helsinki Design Night tapahtumasta täältä

Tilaa uutiskirje ja vastaanota ilmiöitä, uutisia ja keskustelua muotoilusta ja arkkitehtuurista suoraan sähköpostiisi täältä.

Facebook | Instagram | Spotify

Saavutettavuus:

Tutustu Helsinki Design Weekiin ja tapahtumien saavutetavuuteen täältä.

***

Helsinki Design Weekin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen. 

Lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään tapahtumaan liittyvää tiedotusta varten. Helsinki Design Weekin tapahtumissa valo- ja videokuvataan festivaalin viestintää- ja markkinointia varten.

Helsinki Design Week noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi. Yksittäisten esiintyjien, yritysten tai puhujien peruuntumiset tai aikataulumuutokset eivät ole peruste lippujen palauttamiselle tai hyvitykselle.

www.helsinkidesignweek.com


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen käyttö

Päänäyttelyn päiväkohtainen lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn valitsemanasi päivänä. Festivaalin päänäyttely koostuu useammasta tilasta ja liput luetaan niiden ovilla. Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, joten säilytäthän lippusi tallessa koko vierailun ajan.

Päänäyttelyn Kaikki Päivät -lippu oikeuttaa sisäänpääsyn päänäyttelyyn jokaisena tapahtuman aukiolopäivänä. Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, joten säilytäthän lippusi tallessa koko tapahtuman ajan. Päiväkohtaisen lipun voi muuttaa Kaikki päivät -lippuun paikan päällä päänäyttelyn lipunmyyntipisteellä, jolloin maksat vain lipun hintojen erotuksen.

PechaKucha Night at Aalto -lippu oikeuttaa sisäänpääsyn PechaKucha Night -tapahtumaan 6.9.2023. 

PechaKucha Night at Aalto ja Päänäyttely (1 päivä) -yhteislippu oikeuttaa sisäänpääsyn PechaKucha Night at Aalto -tapahtumaan sekä yhteen sisäänpääsyyn päänäyttelyyn valitsemanasi päivänä. 

PechaKucha Night at Aalto ja Päänäyttely (kaikki päivät) -yhteislippu oikeuttaa sisäänpääsyn PechaKucha Night at Aalto -tapahtumaan sekä sisäänpääsyn päänäyttelyyn jokaisena tapahtuman aukiolopäivänä. 

Alle 18-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy Helsinki Design Weekin päänäyttelyyn ja PechaKucha Nightiin. Ilmainen sisäänpääsylippu tulee lunastaa Tiketin kautta ennakkoon.

Liput tarkastetaan festivaalin päänäyttelyssä ja PechaKucha Nightissa. Lippuja myydään korkeintaan kuusi (6) kappaletta asiakasta kohden. Lippujen varausaika on 2 päivää. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään tarvittavat todenteet.

Päänäyttelyn aukioloajat:
Ke 13.9. - Pe 15.9. klo 14:00-20:00
La 16.9. - Su 17.9. klo 12:00-20:00
Merikortteli, Pursimiehenkatu 29A 6.krs, 00150 Helsinki

PechaKucha Night at Aalto:
6.9.2023 klo 18:00-20:00
Aalto-yliopisto kandidaattikeskus, Otakaari 1 B-Sali, 02150 Espoo

Helsinki Design Night:
La 19.6. klo 21:00-23:30
Merikortteli, Pursimiehenkatu 29A 6.krs, 00150 Helsinki

Aikataulu:
21:00 DJ JVS
22:00 My Friend MELO LIVE
22:50 gem-K LIVE

Merikortteli
Pursimiehenkatu 29A, 6 krs, 00150, Helsinki