EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 20.2.2021  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Helsinki Corefest

Helsinki Corefest Liput

Metalcorea Helsingissä!

Punkin ja metallin kiivaimmat piirteet sekoittava metalcore saa oman festivaalin Helsinkiin. Corefest illan pääruuan tarjoaa One Morning Left, jonka keikat Suomessa ovat harvinaista herkkua.

Vuonna 2008 perustettu kotimaisen metalcoren ydinkärki One Morning Left on hurmannut yleisöjä niin Japanissa, Islannissa kuin useissa manner-Euroopan maissa. Syksyllä uutta materiaalia julkaiseva kopla palaa halusta esiintyä kotimaassa. One Morning Left ja nykyinen, entistä vahvempi kokoonpano on bändi, jonka isku takaa aina äärimmäisen maistuvat metalcore-kinkerit.

Corefestin kuuma täky on myös Atlas, jonka kansainvälisesti urkeneva ura on vienyt yhtyeen samoille lavoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa. Tuoreinta suomalaista soundia edustaa tamperelainen Detset, joka koukuttaa melodioillaan, mutta muistaa sanoituksissaan viiltävän yhteiskuntakritiikin.

Pääkaupungin bändiparaatin täydentävät lisäksi My Favourite Nemesis, Assemble the Chariots ja Crucify the Faith.

Esiintyjät:


Atlas
My Favourite Nemesis
Detset
Assemble the Chariots
Crucify the Faith
One Morning Left

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 21.11.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 9.12.2020 mennessä.

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 20.2.2021 20:00.