EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 3. - La 6.7.2019  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Helsinki Chamber Music Festival

Helsinki Chamber Music Festival Liput

Kamarimusiikkifestivaali Helsingin Sydämessä

Helsinki Chamber Music Festival on kansainvälinen kamarimusiikkifestivaali, joka järjestetään 3.-6.7.2019 Helsingin ydinkeskustassa. 

Festivaali tarjoaa korkeatasoisia konserttielämyksiä keskeisellä paikalla Torikortteleiden, Senaatintorin ja koko Helsingin historiallisen keskustan ympäristössä. Alueen arkkitehtuuriltaan ainutlaatuiset jugendsalit, Torikortteleiden kahvilat sekä keskustan kirkot tarjoavat idylliset puitteet persoonallisille konserttikokonaisuuksille.

Keskiviikko 3.7.2019

Avajaiskonsertti (vapaa pääsy)
klo 14:00 - Robert's Coffee Jugend
Tervetuloa mukaan vuoden 2019 festivaalin avajaisiin Lars Sonckin suunnittelemaan upeaan Jugendsaliin. Konsertin on kuultavissa raikas kattaus romantiikan ajan musiikkia pianolle, viululle ja sellolle. Esityksen aikana voi nauttia kahvilan suolaisista ja makeista herkuista.

Britannian aateliset, liput alk. 27,50 € / 16,50 €
klo 19:00 - G18
Britannia on muutakin kuin Brexit ja Elgarin sellokonsertto - kuten mieleenpainuvaa ja vaikuttavaa kamarimusiikkia. Neljä Britannian suursäveltäjää - Benjamin Britten, Ralph Vaughan-Williams, Edward Elgar ja Willam Walton - saavat ansaitsemansa teemakonsertin juhlavassa G18-salissa

Torstai 4.7.2019

Pohjoismaista NYTT!, liput alk. 16,50 €
klo 17:00 - Galerie Forsblom
Hur låter den nya nordiska musiken på 2010-talet? Raikas iltapäiväkonsertti Galerie Forsblomissa, jonka aikana voi tutustua taidemaalari Marika Mäkelän näyttelyn taideteoksiin.

Vapaakielin, liput (vapaa pääsy)
klo 20:00 - Sköne
Tässä konsertissa tyylilajeilla ei ole rajoja! Kriteerinä on musiikki, joka ei jätä kuulijoitaan kylmäksi - taiteiljoista puhumattakaan. Rennon illanvieton aikana kuullaan musiikkia minimalismista poppiin. Yleisö pääsee myös testaamaan tietämystään musiikkibingossa.

Perjantai 5.7. 2019

30 min of Classical (vapaa pääsy)
klo 12:00 - Café Engel
Tunnelmallinen kahvilakonserttisarja on kotiutunut Cafë Engelin idylliseen sisäpihaan. Konsertissa soivat Beethovenin, Bachin ja Martinun sävelet

Concerto Grosso, liput alk. 27,50 € / 16,50 €
klo 20:00 - Helsingin tuomiokirkko
Tuomiokirkon valoisa kirkkosali täyttyy barokkimusiikin huumasta, vauhdista ja Suuren Soiton riemusta. Kesäillan konsertin ohjelmistossa on Corellin, Vivaldin ja Geminianin Concerto Grossot. Sokerina pohjalla festivaalin jousisoittajat esittävät J.S. Bachin cembalokonserton solistinaan cembalotaiteilija Ilpo Laspas.

Lauantai 6.7.2019

Lastenkonsertti "Ferdinand-härkä" (vapaa pääsy)
klo 12:00 - Helsingin kaupunginmuseon aula
Lastenooppera lempeästä, kukkasia haistelevasta Ferdinand-härästä on koko perheen opettavainen musiikkituokio kaupunginmuseon lapsiystävällisessä aulassa. Ikäraja 0-11
0.

Gaalakonsertti, liput alk. 32,50 € / 22,50 €
klo 19.00 - Temppeliaukion kirkko
Kamarimusiikkijuhla huipentuu gaalatunnelmiin monumentaalisessa Temppeliaukion kirkossa. Kallion suojissa kuullaan kamarimusiikin suurteoksia Brahmsilta, Debussyltä, Pärtiltä ja Rahmaninovilta.

Katso koko ohjelma täältä

www.facebook.com/helsinkichamber
www.instagram.com/helsinkichamber

www.helsinkichamber.com


Ikäraja: Ikärajaton

Festivaalipassilla sisäänpääsy kaikkiin konsertteihin.
Lippu tulee säilyttää erikseen jokaiseen konserttiin.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Helsingin tuomiokirkko
Unioninkatu 29, Helsinki
Galerie Forsblom
Lönnrotinkatu 5, 00120, Helsinki
Sköne
Kanavanranta 7 D, 00160, Helsinki