EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.1.2020  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Helsinki Blues Festival: Wentus Blues Band, Heikki Silvennoinen Band

Helsinki Blues Festival: Wentus Blues Band, Heikki Silvennoinen Band Liput

Helsinki Blues Festival Konepaja-salissa lauantaina 25. tammikuuta!

Konepajalla päästään nauttimaan bluesista kahden yhtyeen voimin heti alkuvuodesta, kun Helsinki Blues Festival saapuu Konepaja-saliin lauantaina 25. tammikuuta. Saman illan aikana lauteille kiipeävät WENTUS BLUES BAND ja Heikki Silvennoinen Band.

Pitkän uran tehnyt Wentus Blues Band on kartuttanut katu-uskottavuutta vuosien mittaan soittamalla yli 3000 keikkaa 20 eri maassa. Amerikkalaisten blueslegendojen kanssa vuosikymmenien aikana tehdyt lukuisat menestyksekkäät Euroopan kiertueet yhdessä yhtyeen omien ambitioitten kanssa ovat luoneet Kokkolan blueslähettiläistä yliopistotasoa vastaavan blues-instituution, jolle ei Pohjoismaista löydy vertaa.

Suomen kansainvälisimmän bluesyhtyeen albumi Throwback (2018) sai erinomaista palautetta muun muassa USA:ssa ja Australiassa, ja se päätyi Living Blues Charts-, Roots Music Reports- ja Australian International Blues Charts -listoille. Viimeisin levy Too Much Mustard tehtiin USAssa yhdessä Duke Robillardin kanssa ja nyt marraskuussa Wentus Blues Band pääsi mainekkaaseen Blues Hall Of Famen.

Suomalainen todellinen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Uransa alkupuolelta 1970- ja 1980- luvuilta hänet muistetaan useiden (mm. Tabula Rasa) legendaaristen yhtyeiden kitaristina ja lauluntekijänä. Heikki Silvennoinen oli myös perustamassa 1980-luvun lopulla ensimmäistä merkittävää englanninkielistä blues-rockia soittavaa Q. Stone -yhtyettä, joka noteerattiin myös maamme rajojen ulkopuolella. Samaan aikaan omaa vahvaa soolouraansa tehnyt Silvennoinen on kuulunut vuonna 2002 perustettuun SF- Blues -yhtyeprojektin peruskokoonpanoon.
Vuonna 2020 Heikki Silvennoinen keikkailee useiden eri kokoonpanojen kanssa.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Myynti loppuu 25.1.2020 20:00.
Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki