EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.12.2022  /  Maunula-talo, Metsäpurosali  /  Helsinki

Helsingin Balalaikkaorkesteri

Helsingin Balalaikkaorkesteri Liput

Helsingin Balalaikkaorkesteri esiintyy Maunula Talossa 16.12. 22 uudella ohjelmalla!

Maunula Talon ovet ovat avoinna klo 18.00, juhlaohjelma alkaa noin klo 18.30.

Konsertin ensimmäisessä osassa duo DomraCocktail vie kuuntelijansa ympäri Euroopan Reetta Sirosen toimiessa laulusolistina. Domra on kolmikielinen kielisoitin ja DomraCocktailin ideana on näyttää, mitä kaikkea musiikkia domralla voi soittaa. Helsingin Balalaikkaorkesterin konserttimestari ja domristi Pentti Yrjänäinen on tehnyt itse sovitukset kaikkiin kappaleisiin.

Joulukonsertin toisessa osassa Helsingin Balalaikkaorkesteri ilahduttaa kiinnostunutta yleisöään uudella ohjelmallaan, jossa kuullaan perinteisten teosten ohella ukrainalaisia kansanlauluja ja suosittuja melodioita. Helsingin balalaikkaorkesterin ohjelmisto koostuu venäläisistä kansansävelmistä, balalaikkaorkesterille sävelletystä musiikista, taide- ja populaarimusiikista sekä maailmanmusiikista.

Vuodesta 1910 toiminut Helsingin Balalaikkaorkesteri on toiseksi vanhin venäläisten kansansoitinten orkesteri maailmassa. Keväällä 2022 se järjesti Kulttuuritalolla tukikonsertin Ukrainalle. Yli satavuotias Helsingin balalaikkaorkesteri on konsertoinut pitkän historiansa aikana eri puolilla Suomea ja ulkomailla. Orkesteri on tehnyt myös levytyksiä. Ensimmäinen savikiekko julkaistiin vuonna 1929 ja viimeisimmät cd-levyt Helsingin balalaikkaorkesteri – 100 vuotta keväällä 2012 sekä Bellman ja balalaikka vuonna 2015.

DomraCocktail

Helsingin Balalaikkaorkesteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 18:30

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

Maunula-talo, Metsäpurosali
Metsäpurontie 4, 00630, Helsinki