EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19.10.2023  /  Gastropub Eino  /  Mikkeli

Helena Pöllänen - Pitäiskö hävetä?

Helena Pöllänen - Pitäiskö hävetä? Liput

Helena Pöllänen - Pitäiskö hävetä?

Helena Pöllänen päräyttää hersyvän soolo-esityksensä Mikkeliin!

Pitäiskö hävetä? -esitys sai ensi-iltansa jälkeen valtaisaa kiitosta hauskuuden lisäksi sen dramaturgiasta. Pöllänen heitti itsensä häpeän rekan alle ja ryömi sieltä voittajana nokkelalla ja sydämiä sulattavalla tavalla! Pitäiskö hävetä? on stand up -koomikko Helena Pölläsen ottama komediallinen koppi häpeästä. Häpeä pienentää, lamauttaa ja jättää meitä tekemästä asioita häpeän pelossa. Älä huoli, Pöllänen on tehnyt nämä asiat sinunkin puolestasi jo moneen kertaan ja tuo nämä tarinat naurun alttarille häpeilemättä. Pöllänen toimii myös häpeän puhujana ja kouluttajana ja tässä esityksessä koomikon roolissa hän pääsee kunnolla revittelemään ja laskemaan häpeän höyryt kaikkien kattiloista.

Helena Pöllänen on energinen ja totaalisen rakastettava synnynnäinen hassuttelija, jonka käsittelyssä yleisö unohtaa ajantajun ja maailman murheet.

Esityksen lämppärinä toimii paikallinen nouseva tähti Salla Avelin.

Esitys on Taiteen edistämiskeskuksen tukema teos.

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00


Gastropub Eino
Hallituskatu 3, 50100, Mikkeli