EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.6.2022  /  Aleksanterin teatteri  /  Helsinki

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / fieldworks: gone here (yet) to come

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / fieldworks: gone here (yet) to come Liput

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / fieldworks - gone here (yet) to come (Norway)

Keskiviikko 29.6. klo 17:00 – 18:10
Aleksanterin teatteri

Gone here (yet) to come -teoksessa teatteritila muuttuu kankaaksi, jolle projisodaan erilaisia todellisuuksia. Esitys muotoilee tilaa ja sen täyttävää ilmaa. Se muuttaa aikaa. Kaivamalla yhä syvemmälle, gone here (yet) to come nostaa esiin kadonneita muistoja. Yleisö ohjataan matkalle, jossa maailmasta paljastuu uusia ulottuvuuksia; ihan muunlaisia kuin mitä jo tunnemme.

Heine Avdalin ja Yukiko Shinozakin työskentelylle on tyypillistä performatiivisuus, ja he hyödyntävät teoksissaan laajasti eri alojen asiantuntemusta. Norjassa toimiva taiteilijakaksikko luo teoksia sekä teatteriympäristöön että sen ulkopuolelle: toimistoihin, hotelleihin ja museoihin. Kohtaamalla tutut tilat hieman eri tavalla, Avdal ja Shinozaki ehdottavat arjen käsitteen hahmottamista uudelleen.

Heine Avdalin ja Yukiko Shinozakin gone here (yet) to come on osa Helsingissä kesä-heinäkuun vaihteessa helmikuussa 2022 järjestettävän, ammattilaisyleisöille suunnatun Ice Hot Nordic Dance Platformin ohjelmistoa.


Aika: klo 17:00-18:10
Myynti loppuu 29.6.2022 17:00.