EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.7.2019  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Heikki Silvennoinen & Sami Hintsanen

Heikki Silvennoinen & Sami Hintsanen Liput

Ladataan…

Harvinaista herkkua tarjolla Klubilla. Blues Maestro Silvennoinen ja laulaja virtuoosi Hintsanen viihdyttävät Oulun musiikin ystäviä heinäkuussa kaksi kertaa, pe 5.7 ja ke 10.7.

Suomalainen todellinen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Uransa alkupuolelta 1970- ja 1980- luvuilta hänet muistetaan useiden (mm. Tabula Rasa) legendaaristen yhtyeiden kitaristina ja lauluntekijänä.

Sami Hintsanen on musiikin monitoimimies, joka on kotonaan niin teatterin lavalla, tv-studiossa kuin tuhansilla keikoillakin.

Pitkän uran tehnyt Hintsanen on tullut koko kansan tutuksi jättimäisen suositusta Vuonna '85 -musikaalista ja tv:n Tartu mikkiin -sarjasta. Historiaan mahtuu kuitenkin tuhansia laulukeikkoja eri yhteyksissä ja repertuaariin kuuluvat niin iskelmät, hevirock ja kaikki siltä väliltä.

Osta liput ke 10.7. keikalle täältä

Facebook-tapahtuma täällä.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12 €.

Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Toppila Klubi