EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.11.2022  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Heikki Silvennoinen & Heikki Hela Band

Heikki Silvennoinen & Heikki Hela Band Liput

The Heikit + Mr. drummer & Mr. Base saapuvat jälleen Klubille!

Silvennoinen & Hela Band aktivoituu parin vuoden jälkeen keikoille, konsertteihin marras-joulukuussa tänä vuonna. Bändin musiikillinen kirjo kuvastaa molempien muusikoiden lähtökohtia soittamiseen ja rakkaudesta musiikkiin. Silvennoisella enemmän brittiblues-vaikutteet jopa hänen suomenkielisissä biiseissään tuo yhtäläisyyden Claptonin, Yardbirdsien kaltaisten nimien tuotantoon ja henkeen. Helalla enemmän "Kaliforniaa ja letkeyttä, joka paistaa läpi hänen tuotannostaan. "Uneton Yö, Kaikista Kaikkein, Hillitön Hopeinen Kuu, Naisen Hymy" muistuttaa Suomalaisuudessaan kuitenkin niitä juuria, joista kaikki on lähtenyt.

Vahva komppiryhmä, tuo Suomen virallinen komppi, Anssi Nykänen rummuissa ja Harri Rantanen bassossa ei tuota pettymystä Heikkien takana.
Odotettavissa nautinnollinen ilta juurimusaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 22:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja myös ovelta, mikäli jäljellä.

Facebook

Myynti loppuu 5.11.2022 21:00.
Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Oulu