EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.12.2021  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Heikki Silvennoinen & Heikki Hela Band

Heikki Silvennoinen & Heikki Hela Band Liput

Silvennoinen & Hela Band aktivoituu parin vuoden jälkeen keikoille, konsertteihin marras-joulukuussa tänä vuonna. Bändin musiikillinen kirjo kuvastaa molempien muusikoiden lähtökohtia soittamiseen ja rakkaudesta musiikkiin. Silvennoisella enemmän brittiblues-vaikutteet jopa hänen suomenkielisissä biiseissään tuo yhtäläisyyden Claptonin, Yardbirdsien kaltaisten nimien tuotantoon ja henkeen. Helalla enemmän "Kaliforniaa ja letkeyttä, joka paistaa läpi hänen tuotannostaan. "Uneton Yö, Kaikista Kaikkein, Hillitön Hopeinen Kuu, Naisen Hymy" muistuttaa Suomalaisuudessaan kuitenkin niitä juuria, joista kaikki on lähtenyt.
Vahva komppiryhmä, tuo Suomen virallinen komppi, Anssi Nykänen rummuissa ja Harri Rantanen bassossa ei tuota pettymystä Heikkien takana. Odotettavissa nautinnollinen ilta juurimusaa.

Showtime klo 22:00 jälkeen. Tervetuloa.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Mahdolliset koronarajoitukset voivat vaikuttaa keikkaan.

Myynti loppuu 4.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Oulu