EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Heikki Kuula, Scure & Hyvät Tyypit

Heikki Kuula, Scure & Hyvät Tyypit Liput

Bar Loosessa bailataan lauantaina 23.9. puhelaulun merkeissä, kun Annankadun kellaristagelle saapuu kotimaisen räpin raskassarjalaisiin jo viidentoista vuoden ajan lukeutunut Heikki Kuula. Illan toisena esiintyjänä lavan tulee korkkaamaan 3rd Railin uutta verta edustava Scure & Hyvät Tyypit. 

HEIKKI KUULA

Vuosituhannen alusta musiikkia tehnyt Heikki Kuula sinetöi paikkansa kotimaisen räp-musiikin kärjessä PLLP ja Blacksuami -albumeillaan, jotka lukeutuvat suomiräpin ehdottomien klassikkoalbumien joukkoon. Sen jälkeen pitkälle uralle on kertynyt useita pitkäsoittoja sekä lukuisia kultaa ja platinaa striimanneita singlejä, kuten Rataraato, Hasla ei friistailaa, Koirakaveri ja Ekstaasinappi. 

Soolona nykyään melko harvakseltaan keikkaileva Heikki Kuula julkaisi heinäkuun lopussa uuden singlen Joka päivä ja joka ikinen yö, ja saapuu sen myötä keikalle Bar Looseen parin vuoden tauon jälkeen. 

SCURE & HYVÄT TYYPIT

Scure & Hyvät Tyypit on moderni ja energinen rap-yhtye. Yhtye on tyyliltään virkistävä, hauska ja omaperäinen yhdistelmä perinteistä räppiä sekä nykypäiväistä pop-musiikkia.

Scure & Hyvät Tyypit julkaisivat marraskuussa 2022 ensimmäisen albuminsa Maria yökylään. Yhtye esittää kappaleitaan keikoilla live-rumpujen ja muiden soittimien kanssa, joka erottaa Hyvät Tyypit edukseen monista muista rap-keikoista. Yhtye on julkaissut keväällä 2023 uutta musiikkia ja työstää parhaillaan uutta albumia, jonka julkaisemattomia kappaleitakin saatetaan kuulla myös keikoilla.

Aikataulu:
20:30 ovet
21:00 Scure & Hyvät Tyypit
22:00 Heikki Kuula

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 16 €, mikäli jäljellä.