EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.3.2019  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Heikki Kuula, Bomstikidi

Heikki Kuula, Bomstikidi Liput

Ladataan…

Eduskuntavaaliehdokkaanakin oleva rap-artisti Heikki Kuula pysähtyy kevään kiertueellaan Hyvinkään Amarilloon pe 15. maaliskuuta! Illan avaa Monsp Recordsille levyttävä Iivo, joka julkaisi juuri uuden "Korulauseitten installaatio" -albuminsa.

Vuosituhannen vaihteesta lähtien musiikkia tehnyt Heikki Kuula sinetöi paikkansa kotimaisen rap-musiikin terävimmässä kärjessä "PLLP" ja "Blacksuami" -klassikkoalbumeillaan. Näitä seurasi "Heijastuksia täydelliseltä rundilta" -pitkäsoitto sekä useita kulta- ja platinarajan rikkoneita soolosinglejä.

Universal Musicin alaiselle Johanna Kustannus -lafkalle levyttävä Kuula tunnetaan räppärinä, tuottajana ja myös taitavana graafikkona. Lisäksi hän kuuluu Pyhimyksen sekä Volin kanssa huippusuosittuun Teflon Brothers -yhtyeeseen, jota ei tunnu pysäyttävän mitkään raja-aidat.

Heikki Kuula -facebook

 

Espoossa kasvanut, mutta aikuisiällään helsinkiläistynyt Bomstikidi on kuunnellut läpi elämänsä monipuolisesti musiikkia. Oli kyseessä sitten 90-luvun sielukas boom bap, D'Angelon kaltaiset juurevat R&B-artistit, trip hop tai dub, elämän varrella kohdatut vaikutteet kuuluvat läpi myös Bomstikidin omasta musiikista. Hänen artistinimensäkin on peräisin Das EFX:n kappaleesta They Want EFX.

Hän on ollut viime aikoina esillä mm. Heini Strandin "Hyvä verse - suomiräpin naiset" -kirjassa ja julkaisemalla uutta musiikkia. Hän voitti myös vuonna 2017 järjestetyn Nostatusklubin finaalin. Tällä hetkellä työn alla on mm. kaksi tyyleiltään toisistaan poikkeavaa EP:tä, joilla oikeuksiinsa pääsee hänen terävä kynä, tarinankerronta, vakuuttava flow sekä sulava lauluääni.

Bomstikidi -facebook

 

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €