EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.1.2024  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Héctor Lepe Quartet

Flame Jazz: Héctor Lepe Quartet Liput

Flame Jazz: Héctor Lepe Quartet

Héctor Lepe – kitara
Max Zenger – saksofoni
Juuso Rinta – kontrabasso
Teemu Mustonen – rummut

Meksikolaislähtöisen jazzkitaristi Héctor Lepen kehutun Pedro’s Dream -debyyttialbumin sävellykset ovat saaneet inspiraationsa meksikolaisesta kansanperinteestä ja kirjallisuudesta. Lepe sekoittaa hienovaraisesti latinalaisamerikkalaisia musiikkielementtejä modernin jazzin sävelkieleen. Tuloksena on raikas yhdistelmä tuoretta musiikkia, joka antaa tilaa jokaisen soittajan omalle persoonallisuudelle.

Albumin nimikkokappale Pedro’s Dream on saanut innoituksensa meksikolaisen kirjailija Juan Rulfon novelleista Pedro Páramo. Kirjan päähenkilö, Pedro, matkustaa läpi eteläisen Meksikon, ja löytää itsensä lopulta kirjaimellisesti kummituskaupungista. Novellin hahmot muuttavat jatkuvasti muotoaan kyseenalaistaen todellisuuden, unen ja kuolemanjälkeisen elämän rajaa.

Lepen lempimuusikoista muodostuva huippunelikko vie kuulijan syvälliselle matkalle Meksikon mystisiin taruihin ja maisemiin.

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunmyynti ovella alkaa klo 18:00.

Tutustu Bar Ö:n esteettömyystietoihin.