EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.4.2022  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Hebosagil, Kaleidobolt

Hebosagil, Kaleidobolt Liput

Täysin ainutlaatuinen rockbändi Hebosagil juhlii levyyjulkkareitaan Tampereen Tullikamarin Klubilla 15. huhtikuuta!

Illan avaa teräviä riffejä, vauhtia ja energiaa tarjoileva Kaleidobolt!

HEBOSAGIL:

Arktista hysteriaa säkenöivä oululainen Hebosagil on ollut kolmekymppisten soittajiensa elämissä läsnä jo 15 vuotta, ja yhtyeen taival on kulkenut nuoruuden viimmaisesta thrashistä murjovan sludgen ja oululaisen noise rock soundin kautta jopa iskelmälliseen ja pop-vaikutteiseen herkkyyteen. Yhtye on nyt solminut levytyssopimuksen Svart Recordsin kanssa ja helmikuussa 2022 levykauppoihin ilmestyi viides Hebosagil-albumi Yössä. Vuosien ahkeran puurtamisen tuomalla kokemuksella yhtye luovii Yössä -levyllä vaivatta erilaisten tyylilajien välillä ja tunnelmat vaihtelevat varovaisen kirkkaista välähdyksistä aina synkimpään sointiin, jota Hebosagililta on kuultu vuosiin. Suomi-rock, punk ja äärimetal ottavat levyllä toisiaan kädestä ja hyppäävät oksasilppuriin, tuottaen energistä ja jatkuvasti mielenkiintoista soundia, jonka yllättävänkin erilaiset elementit ovat taidokkaasti sovitettu tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

KALEIDOBOLT:

Kaleidobolt on vuonna 2014 Helsingissä perustettu voimatrio, jonka musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin, jota seuratessa suojalasien käyttö on vähintäänkin suositeltavaa. Bändi on julkaissut uransa aikana kolme albumia, josta viimeisimpänä Bitter (Svart Records 2019). Voimatrion neljäs albumi This One Simple Trick julkaistaan toukokuussa 2022. Kaleidobolt on huippuunsa viritetty ja arvaamaton livebändi, joka on ansainnut maineensa energisenä livekokoonpanona soittettuaan satoja klubi- ja festivaalikeikkoja ympäri Eurooppaa.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

20:45 Kaleidobolt
22:00 Hebosagil

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

****

Noudatamme terveysviranomaisten ohjeistuksia. Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus