EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.4.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Hebosagil, Horte

Hebosagil, Horte Liput

HEBOSAGILIN LEVYJULKKAREITA JUHLITAAN 16. HUHTIKUUTA HELSINGIN KUTOSELLA ELOKUUSSA UPEAN MAA ANTAA YÖN VAIENTAA -ALBUMIN JULKAISSEEN HORTEN KANSSA!

Line uppiin muutoksia. Seremonia joutuu perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi, mutta ei hätää. Tilalle saatiin elokuussa Pelagic Recordsin kautta aivan uskomattoman upean Maa antaa yön vaientaa -albumin julkaissut Horte!

HEBOSAGIL:
Arktista hysteriaa säkenöivä oululainen Hebosagil on ollut kolmekymppisten soittajiensa elämissä läsnä jo 15 vuotta, ja yhtyeen taival on kulkenut nuoruuden viimmaisesta thrashistä murjovan sludgen ja oululaisen noise rock soundin kautta jopa iskelmälliseen ja pop-vaikutteiseen herkkyyteen.

Yhtye on nyt solminut levytyssopimuksen Svart Recordsin kanssa ja helmikuussa 2022 levykauppoihin ilmestyi viides Hebosagil-albumi Yössä. Vuosien ahkeran puurtamisen tuomalla kokemuksella yhtye luovii Yössä -levyllä vaivatta erilaisten tyylilajien välillä ja tunnelmat vaihtelevat varovaisen kirkkaista välähdyksistä aina synkimpään sointiin, jota Hebosagililta on kuultu vuosiin. Suomi-rock, punk ja äärimetal ottavat levyllä toisiaan kädestä ja hyppäävät oksasilppuriin, tuottaen energistä ja jatkuvasti mielenkiintoista soundia, jonka yllättävänkin erilaiset elementit ovat taidokkaasti sovitettu tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

HORTE:

Arvoituksellisena, rajoja rikkovana ja unenomaisena kuvailtu äänikollektiivi Horte luo kappaleistaan kollaaseja, joissa tunnistettavat rakenteet limittyvät yhteen ennalta määrittelemättömän kanssa. Legendaarisella Roadburn festivaalillakin esiintynyt Horte sekoittelee taitavasti psykedeliaa, post rockia ja dream popia luoden arvaamattomia ja alati eläviä utuisia tunnelmia.

Horte julkaisi 27.8.2021 kakkosalbuminsa Maa antaa yön vaientaa. Vuonna 2017 nimeään kantavan esikoisalbuminsa ja seuraavana vuonna Harha-EP:nsä julkaissut Horte siirtyy uuden levyn myötä kansainvälisille vesille solmittuaan diilin berliiniläisen Pelagic Recordsin kanssa.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17,00 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Seremonia joutui perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi. Seremonialle on varmistettu uusi päivä ja se on 13.5. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan joko 16.4. tai 13.5. -tapahtumaan tai ne voi vaihtoehtoisesti palauttaa 12.5. mennessä osoitteessa: https://www.tiketti.fi/palauta...