EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Heavy Metal Perse, Ranger

Heavy Metal Perse, Ranger Liput

Sivilisaatiot romahtavat ja kokonaiset aikakaudet vaipuvat unohduksiin vuosituhansien saatossa. Heavy Metal perse kuitenkin on ja pysyy!

Kajaanilaislähtöinen yhtye palasi menestyksekkäästi levytyspuuhiin Jumalia paossa -albumillaan, joka rynnäköi myyntilistoille berserkin hurjuudella ja langetti niin fanit kuin kriitikot raskasmetalliseen lumoukseen. Inferno-lehti valitsi levyn vuoden parhaaksi albumiksi. 2023 HMP lähti soittamaan keikkoja, joita olikin odotettu: festareilla meininki oli hurmoksellista ja joka ikinen bändin klubikeikoista myytiin loppuun. Raju meininki jatkuu On the Rocksissa, missä Heavy Metal Perse esiintyy 30.03.

Menossa on mukana myös Ranger, joka yllätti fanit ja kriitikot uudella levyllään ”Ylös raunioista / Risen From The Ruins”. Levyn biisejä pääsee kuulemaan jälleen On the Rocksissa. Ranger on noussut raunioista!www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 30.3.2024 20:00.