EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.4.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Heavy Lungs (UK), Hopeajärvi

Heavy Lungs (UK), Hopeajärvi Liput

HEAVY LUNGS (UK) @ BAR LOOSE, HELSINKI 17.4.2020!

Raivoisasta live-esiintymisestään tunnettu brittiyhtye
Heavy Lungs ensimmäistä kertaa keikalle Suomeen huhtikuussa!

Heavy Lungs on 2017 Bristolissa perustettu yhtye, joka sai alkunsa kaverusten kovasta tarpeesta raivokkaalle itseilmaisulle. Yhtye on nuoresta iästään huolimatta kulkenut pitkän taipaleen soittaen ensimmäisen keikkansa täydelle tuvalle Crofters Rightissa, julkaissut splitti 7":n viime kesänä Sideways festivaalilla esiintyneen Idlesin kanssa, äänittänyt EP:n kolmessa päivässä sekä soittanut yhdessä mm. edellämainitun Idlesin ja kanadalaisen punk-yhtyeen Metzin kanssa. Yhtyeen viimeisimpänä meriittinä loppuunmyyty
kiertue Iso-Britanniassa Idlesin kanssa.

Yhtye onkin nopealla tahdilla raivannut tiensä suuremmille lavoille energisten ja kiihkeiden live-esiintymisten ansiosta. Brittiyhtye julkisti tänään mittavan kiertuuen, joka sisältää kaksi keikkaa myös Suomessa. Heavy Lungsin ensimmäinen Suomen keikka ottaa paikkansa 17. huhtikuuta Helsingin Bar Loosessa.

Kaikki tämä on kuitenkin vasta alkua, tämä on Heavy Lungs!

Illan avaa aikamoisena liveaktina tunnettu Hopeajärvi, joka tarjoilee hapanimelää suomirockia, joka kolisee pitkin seiniä, valuu pitkin kourua, suutelee suulle. Yhtyeen ainutlaatuinen groove syntyy kyvystä olla yhtäaikaisesti tiukka ja armoton, mutta samalla suihkia ympäriinsä kuin roomalainen kynttilä. Touhukkaan solisti Teemu Tannerin (Kynnet, Teksti-TV 666, The Munchies) tekstit ovat kuin naapuripöydästä kantautuva harhainen monologi, joka pian kiinnostaa enemmän kuin oma seuralainen.

www.facebook.com/heavylungsband
http://altagency.fi

barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 17.4.2020 20:00.