EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.4.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

HEAVIEST SPRING BREAK: Nicole, Khroma, Misterer, Chronoform & Supreme Havoc

HEAVIEST SPRING BREAK: Nicole, Khroma, Misterer, Chronoform & Supreme Havoc Liput

Tapahtuma on siirtynyt kahdesti.

Joulukuulle 4.12.2020 ja toukokuulle 22.5.2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle. Liput voi myös palauttaa 28.6.2021 saakka osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 

***

HEAVIEST SPRING BREAK:

RYTMIKORJAAMOLLA JUHLITAAN  NICOLEN TAHDITTAMANA

Pohjanmaan oma metalliylpeys NICOLE saapuu Seinäjoen Rytmikorjaamolle mukanaan kotimaan metallikentän kiinnostavimmat vaihtoehtonimet ja kuumimmat tulokkaat. Näitä metalli-minifestareita et halua missata!

NICOLE ei esittelyjä kaipaa. Teuvalla vuonna 1997 perustettu suomenkielinen metalliyhtye soittaa Rytmikorjaamolla pitkästä aikaa kotikentällään! Nicole  on julkaissut viisi albumia; niistä neljä viimeisintä on noussut Suomen viralliselle listalle, korkeimpana kärkenä "Sivu syyttömästä" -albumi sijalle 6. Nicole niittää mainetta yhtenä Suomen kovimmista livebändeistä. Nicole valmistautuu seuraavan albuminsa julkaisuun vuonna 2021. Katso musiikkivideo "Harha".

KHROMA yhdistelee musiikissaan alavireisiä grooveja, triphop- ja drumbass-biittejä sekä elokuvallisia tunnelmia lopunajan kirskuvaksi kollaasiksi. Yhtye on julkaissut kaksi albumia ja kiertänyt Euroopassa useaan otteeseen, viimeksi syksyllä 2019 Jinjer-yhtyeen lämmittelijänä. Katso musiikkivideo "Kill The Friction".

MISTERER on solisti-rumpali Mikko Herrasen johtama thrash metal -ryhmä, jonka vimmaiset live-esiintymiset eivät jätä ketään kylmäksi. Yhtye julkaisi syksyllä 2020 uuden We Kill -singlen, joka enteilee ensi vuonna julkaistavaa pitkäsoittoa. Katso musiikkivideo "I Am A God".

CHRONOFORM julkaisi syksyllä 2020 toisen täyspitkän albuminsa "Myoni". Yhtye soittaa modernia metallia ammentaen vaikutteita useista eri alagenreistä. Melankoliseen äänimaailmaan kontrastia tuo energinen ja hyväntuulinen liveshow, josta ei meininkiä puutu. Katso musiikkivideo "The Paradox".

SUPREME HAVOC on pohjanmaalainen metallitulokas, joka yhdistelee musiikissaan hardcoren vauhtia, sludgen tunnelmaa ja doomin raskautta. Katso musiikkivideo "Fatal".

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:45

SHOWTIME:
20:45 Misterer
21:30 Supreme Havoc
22:00 Khroma
22:45 Chronoform
23:15 Nicole

Liput ovelta 15 € mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Myynti loppuu 14.4.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot