EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.12.2021  /  Vernissa  /  Vantaa

Vernissa 30v klubi: Hearthill, Marjo Leinonen & Viranomaiset, LUNK

Vernissa 30v klubi: Hearthill, Marjo Leinonen & Viranomaiset, LUNK Liput

Kulttuuritehdas Vernissa juhlistaa 30-vuotista taivaltaan juhlaklubin merkeissä!

Toukokuussa 1985 vantaalaiset nuoret valtasivat vanhan vernissatehtaan Tikkurilan jokirannassa ja vaativat rakennusta nuorten kulttuuritilaksi.
Rakennus kunnostettiin ja ensimmäinen konsertti pidettiin syyskuussa 1990. Vernissa, Velmu ry ja Tikkurilan Teatteri juhlistavat tätä merkkihetkeä syksyn tapahtumissa ja erityisesti juhlaklubin merkeissä.

Juhlaklubia tähdittävät Hearthill, Marjo Leinonen & Viranomaiset, LUNK sekä DJ Vantaa Black.

Tapahtuma facebookissa.

HEARTHILL on laulaja ja lauluntekijä Jussi Sydänmäen (J. Hearthill) johtama yhtye, joka perustettiin Kontu-kerholla keväällä 1986. Vuonna 2019 Svart Records julkaisi The Lost Tapes ´92 -albumin, joka sisältää ennen julkaisemattomia nauhoituksia vuodelta 1992. Mukana on nauhoitus keikasta Vernissa-klubilta ja pari viikkoa aiemmin tehtyjä studiolive-nauhoituksia. Kappaleista viisi on ennenjulkaisemattomia. Yhtye teki julkaisun kunniaksi keikan Tavastia-klubilla, ja nyt yhtye palaa Vernissaan. Yhtyeessä soittavat J. Sydänmäen lisäksi Samuli Laiho (kitara), Ufo Mustonen (viulu), Sasu Moilanen (rummut) sekä Marko Mainelakeus (basso).

MARJOLEINONEN & VIRANOMAISET julkaisi tänä vuonna pitkän tauon jälkeen Vanha Schäferi -pitkäsoittolevyn. Marjo Leinonen on totuttu yhdistämään juurevaan rockiin ja sitä on myös Viranomaisten ulosanti: suorasukaista ja rullaavaa juurimusiikkia. Yhtyeessä soittavat Mitja Tuurala (basso), Miikka Paatelainen (kitara), Sami Nieminen (koskettimet), sekä Sami Vettenranta (rummut).

LUNK Korson kaduilta suurkaupungin asfalttiviidakoon.. LUNK pitää otteessaan lujaa, mutta hellästi; soi kovaa, mutta hiljaa. Siinä laakeita määreitä yhtyeen musiikista, jota on vaikeaa lokeroida yhteen laatikkoon ja hyvä niin. Bändi on toiminut jo pitkälle toistakymmentä vuotta ja tarjonnut sinä aikana monen vivahteista musiikkia selkärankanaan brittipopin ja -rockin eri tyylisuunnat 60-luvulta tähän päivään.
Uusin levy "4" ilmestyi kesällä 2021 ja on nimensä mukaisesti bändin neljäs pitkäsoitto. Albumi on saanut pieneltä, mutta sitäkin hartaammalta kuulijakunnaltaan perin haltioutuneen vastaanoton. Yhtye on julkaissut vuosien varrella neljän pitkäsoiton lisäksi myös läjän sinkkuja, EP:itä ja videoita.

www.velmu.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300, Vantaa