EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 25.4.2019  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Helsinki Chamber Orchestra: Intohimo ja usko

Helsinki Chamber Orchestra: Intohimo ja usko Liput

Ladataan…

Pjotr Tsaikovski: "Muistoja Firenzestä",
Jean Sibelius: Impromptu jousiorkesterille,
Osvaldo Golijov: "Sokean Iisain unet ja rukoukset".

Vuosisatojen ajan musiikkia on pidetty porttina katarsikseen. Musiikin luomukset heijastelevat usein humaania rakkautta ja rakkauden kaipuuta, sekä luovat ensikäden kosketuksen ihmisen tunteisiin. Katarsiksen ja rakkaudellisten tunteiden seurauksena kuulija saattaa usein kokea samanaikaisesti uudistumisen ja kotiinpaluun tunteita.

Harva säveltäjä on kyennyt ilmaisemaan tunteensa yhtä raa´an intensiivisesti kuin Pjotr Tsaikovski ja Jean Sibelius. Teoksissa aistittava intohimo ja kipu, sekä tragiikan elementit tuovat heidän musiikkinsa ihmistä lähelle; länsimaisen taidemusiikin historian kolahtavimpien teosten joukkoon.

Vaikka tunteiden ilmaisu onkin romantiikan ajan musiikin avainelementtejä - jopa systemaattisuuteen asti - löytyy tämä voimallinen konsepti jokaiselta musiikinhistorian aikakaudelta. Esimerkiksi barokin ajan musiikki pitää sisällään joitakin poikkeuksellisimmista ja hehkuvimmista ihmistunteiden kuvauksista, puhumattakaan nykymusiikista, joka välittää tunteita joskus esoteerisemmallakin tavalla.

Konserttimme ohjelma kantaa diakronisesti intohimon, rakkauden, melankolian, surun ja epätoivon tunteita halki musiikin historian, jakaen ilmaisun hehkuvan intensiteetin.

Youtube
Facebook
Instagram
Twitter

www.helsinkichamberorchestra.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:00

Kesto 2 tuntia.