EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.6.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? Maine Coon -levynjulkaisukeikka + Plastic Tones

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? Maine Coon -levynjulkaisukeikka + Plastic Tones Liput

Kouvolalainen Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? julkaisee kolmannen albuminsa Maine Coon, ja soittaa levyn julkaisukeikan Bar Loosessa perjantaina 3.6. Illan aikana lavalle nousee myös helsinkiläinen powerpop-yhtye Plastic Tones.

Flower garage -yhtye Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? on luonut itselleen ainutlaatuisen tyylin, jossa koskettimet korvaavat perinteisen sähkökitaran. 60-luvun tyttöbändien, punkin, glamin, grungen ja NYC/Manchester-indien sekoitus on luonut bändille uniikin soundin. Yhtyeestä on kehkeytynyt myös eräs kotimaamme viime vuosien jännittävimmistä ja vauhdikkaimmista livebändeistä. Fondat viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan, ja tekevät paluuta keikkalavoille uuden albumin myötä.

“Suomen parhaan indie-tuottajan Lauri Elorannan studion tykönä valmistellun albumin myötä Fondat ovat täällä taas! Levyn nimi on Maine Coon. Ääniraita puistoon. Sopii myös yölampun kyljessä kuunneltavaksi. Kuvaelma tämän kauden KooKoosta. Tiedossa 90-luvun alun piirretyjen alkuteemojen mukailevia urku-riffejä, täysiälaulua korkein nuotein, ja toki siellä on se luolamiehen elkein operoiva rumpali.” (Ekku Lintunen / Fondat)

Plastic Tonesin raikkaat powerpop-soinnut ovat helisseet ja helmeilleet syksystä 2015. Helsinkiläinen yhtye hakee inspiraatiota soundimaailmaansa amerikkalaisesta kitaravetoisesta pop-rockista, tuoden mieleen Blondien ja Real Kidsin kaltaiset yhtyeet.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Aikataulu:

20.30 ovet
21.00 Plastic Tones
22.00 Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?

Liput ovelta 10 €, jos jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.