EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 9.4.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

HAVAMAL (SWE), Thy Kingdom Will Burn, Khiral

HAVAMAL (SWE), Thy Kingdom Will Burn, Khiral Liput

Havamal esiintyy Bar Loosessa sunnuntaina 9.4. Mukana illassa ovat Thy Kingdom Will Burn ja helsinkiläinen Khiral.

HAVAMAL perustettiin Ruotsin Tukholmassa vuonna 2016. Jäsenet tulevat erilaisista musiikillisista taustoista, mutta jakavat tavoitteen luoda sinfonista, brutaalia ja melodista soundia. Yhtye ammentaa inspiraationsa pohjoisesta mytologiasta ja viikinkikulttuurista.

Vuonna 2019 HAVAMAL julkaisi täyspitkän debyyttialbuminsa Tales From Yggdrasil Art Gates Recordsin kautta. Levy sai välittömästi loistavia arvosteluja sekä huomiota ympäri maailmaa. HAVAMALIN fokus on tällä hetkellä levittää musiikkiaan live-keikkojen kautta ja onkin menestyksekkäästi keikkaillut ympäri Ruotsia. Toinen täyspitkä The Shadow Chapter julkaistiin toukokuussa 2021 positiivisten arvioiden saattelemana.

Tällä hetkellä bändi on kovemmassa iskussa kuin koskaan ja on valmis antamaan faneilleen mahtavan live-kokemuksen, jonka nimi on HAVAMAL.

Thy Kingdom Will Burn on 2016 perustettu melodinen death metal/dark metal-yhtye Kouvolasta. Bändin juuret ylettyvät jo 1990-luvun puoliväliin, yhtyeen laulaja kitaristi Sami Kujalan ensi bändiin Chaos Breediin joka toimi vuosina 1995-2001. 2016 Sami innostui demottelemaan uudestaan Chaos Breedin vanhoja biisejä ja kipinä uuden bändin perustamiseen syntyi. Vuosien ja eri bändikokeiluiden jälkeen jäsenet uuteen bändiin löytyivät. (Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet aiemmin yhtyeissä kuten To/Die/For, Hate Frame, Serpent Sun, Wirens, Murderdome). Tämä uudistunut kokoonpano alkoi aluksi jammailla vanhoja Chaos Breed -biisejä. Yhtye ei kuitenkaan halunnut jäädä vain muistelemaan menneitä, vaan myös uusia kappaleita alkoi syntyä. Myös bändin nimi päätettiin keksiä uudelleen ja World of Warcraft -mainos antoi siihen vastauksen, Thy Kingdom Will Burn oli syntynyt!

2022 yhtyeen toinen The Void And The Vengeance -levy julkaistiin. Albumi esittelee tiukan ja harkitun yhtyeen, joka tiedostaa jo omat vahvuutensa ja on valmis iskemään oman leimansa metallimaailmaan.

Yhtye ammentaa musiikkiinsa vaikutteita hyvin laaja-alaisesti. Black metal ja melodinen death metal, mutta myös paljon kevyempi musiikki ovat toimineet yhtyeen inspiraation lähteinä, joten bändi ei itse halua määritellä omaa tyyliään tarkasti mihinkään tiettyyn genreen. Omin sanoin yhtye on "dark metallia", jos johonkin pitää karsinoida.

Illan avaa helsinkiläinen death metal -yhtye Khiral.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.4.2023 20:30.