EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19.8.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Hauli Bros – Tampereen muusikot ry:n Tuulipukuklubi

Hauli Bros – Tampereen muusikot ry:n Tuulipukuklubi Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.1.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.2.2021 mennessä.

***

Tampereen Pispalasta kotoisin oleva, vuonna 1996 perustettu Hauli Bros on tehnyt musiikkia yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Keikkoja on bändillä takana jo tuhansia, ja viides pitkäsoitto "Huominen on vielä mun" julkaistiin keväällä 2020. Levyn biiseillä on satoja tuhansia suoratoistokertoja, ja lisäksi bändin biisit soivat päivittäin radiokanavilla.

Tampereen Tuulipuku-klubin keikalla bändi esiintyy jousilla ja koskettimilla vahvistetulla kokoonpanolla, ja soittaa tunnetuimpien biisiensä lisäksi harvemmin kuultua materiaalia.

Konsertti toteutetaan osana Tampereen muusikot ry:n Tuulipuku-klubia ja Tampereen muusikoiden 100-vuotisjuhlaohjelmistoa.

Hauli Bros:
Juri Lindeman - laulu & kitara
Kalle Alatalo - kitara & laulu
Ari "Selkä" Pulkkinen - basso & laulu
Harri Vainionpää - rummut
Pike Kontkanen - viulu
Harri Topi - sello
Tero Kaario - koskettimet

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 19.8.2021 18:00.