EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.4. - La 29.5.2021  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Hattujahti

Hattujahti Liput

Sukupolvia yhdistävä nukketeatteriseikkailu Manillan pihapiirissä

Papalla on aina hattu päässä. Paitsi kun hän nukkuu. Eräänä aamuna hattu on kadonnut, mikä on tietenkin katastrofi. Hattu on Papalla oltava, ja pian omituiset naapurit ja salaperäisesti ilmestyvät vihjeet johtavat Papan ennen kokemattomille teille hatun perässä. Sekopäisen matkan varrelta Pappa ei löydä hattua vaan viisi pientä esinettä, jotka saavat hänet muistamaan...

Hulvaton ja koskettava Hattujahti-esitys perustuu Viirun ja Pesosen luojan Sven Nordqvistin lastenkirjaan Hattjakten. Rakastetun kirjailijan vähän tuntemattomammaksi jäänyt kirja nähdään nyt ensimmäistä kertaa ammattilaistoteutuksena suomalaisessa teatterissa.

Esitykseen ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta, mutta tälle löytöretkelle kutsumme erityisesti 4-10 -vuotiaita lapsia isovanhempien tai muiden läheisten ikäihmisten kanssa.

Manillan pihapiirissä nähtävän esityksen jälkeen yleisö saa tutustua esityksen nukkeihin ja jatkaa yhteistä ajanviettoa pihalta löytyvien luovuutta kutkuttavien tehtävien parissa.

Hattujahti-hanke on Tehdas Teatterin, Framil ry:n ja Aura of Puppetsin yhteistuotanto.
Alkuperäisteoksen dramatisointi ja käännös: Seija-Leena Salo | Ohjaus: Seija-Leena Salo & työryhmä | Lavastus ja nuket: Maiju Tainio ja Iisa Tähtinen | Äänisuunnittelu ja musiikki: Aino Lehtovaara | Esiintyminen: Nanna Mäkinen ja Lotta Virtanen | Yleisötyön suunnittelu: Seija-Leena Salo, Iisa Tähtinen ja työryhmä  Perustuu Sven Nordqvistin kirjaan Hattjakten.

 

www.tehdasteatteri.fi


Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.

Kesto 45min.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot