EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.9.2024  /  Kulttuurikeskus - Monitoimisali  /  Alavus

Hätäinen hääpäivä

Hätäinen hääpäivä Liput

Hätäinen hääpäivä ammentaa käyttövoimansa farssin, komedian ja sketsihuumorin syvästä ytimestä. Näytelmässä seikkailee ZenSuurin somesketseistä tuttuja hahmoja kuten tarjoilija Petja, elokuvaohjaaja Korppu, Ulpu ja naapurinpojat Rake ja Make sekä lukuisa joukko uusia hahmoja marssitetaan estradille hengästyttävällä tahdilla eli pitäkää tuoleista kiinni, sillä kohta mennään sisään komediahulluttelun maailman, jossa kaikki mahdotonkin on mahdollista.

Esitys käynnistyy Ullan ja Mikon 10-vuotishääpäivänä. Ullan on suunnitellut heille romanttisen illan hyvän ruoan, hyvän seuran ja romanttisen vaahtokylvyn parissa. Mikko on unohtanut koko hääpäivän, mutta yrittää pelastaa itsensä valkoisella valheella pakettiautomaatissa odottavasta hääpäivälahjasta, joka hänen pitää lähteä välittömästi noutamaan. Perjantai-illan epätoivoisella hääpäivälahjan etsintämatkalla Mikko joutuu uskomattomiin kommelluksiin ja törmää mitä erikoisempiin tyyppeihin kaupungin vilinässä. Löytääkö Mikko tällä matkalla paketin vai itsensä? Kestääkö Ullan ja Mikon liitto pienen valkoisen valheen? Uskooko Ulla Mikon selityksiä? Mitä tarjoilija Petja tekee Ullan ja Mikon luona?

Käsikirjoitus: Ville Virkkunen, Johanna Ruonala, Tero Tiittanen

Ohjaus: Ville Virkkunen

Rooleissa: Tero Tiittanen, Johanna Ruonala ja Ville Virkkunen


Ikäraja: K-12

Numeroimattomat istumapaikat.

Esityksen kesto 1h 35min (sis väliajan).

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä

Kulttuurikeskus - Monitoimisali
Järviluomantie 3, 63300, Alavus