EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.10.2019  /  Maunula-talo, Metsäpurosali  /  Helsinki

Hasse Walli Power Trio / Sydänyön rytmi

Hasse Walli Power Trio / Sydänyön rytmi Liput

Hasse Walli Power Trio ja Sydänyön rytmi Maunula-talolla lauantaina 12.10.2019

Kitaristi Hasse Walli on Suomen rockkentän ehdottomia kulmakiviä. Hänen 1960-luvulla luotsaamansa Blues Section oli ensimmäisiä suomalaisyhtyeitä, joka täytti kansainväliseen läpilyömiseen vaadittavat laatukriteerit. Blues Sectionin ainoaksi jäänyt albumi vuodelta 1967 on hieno dokumentti ajanjaksosta, jolloin uusi sukupolvi muokkasi bluesperinteen uusiksi.

Hasse Walli Power Trio ilmentää vahvasti tuota 60-luvun lopulla syntynyttä henkeä. Ytimekkäästi nimetty yhtye esittää juuri sitä mitä "powertriolta" on lupa odottaa: musiikkia, joka avoimesti viittaa Jimi Hendrix Experiencen ja Creamin viitoittamalle tielle ja joka perustuu muusikoiden suvereniteetille sekä kyvylle improvisoida.

Sydänyön rytmi puolestaan julkaisi vuosi sitten Rakkaus lyö maahan -nimisen esikoisalbuminsa. Yhtyeen musiikillinen asemointi osuu osin samaan ajankohtaan kuin Hasse Walli Power Triolla. Yhtyeen soinnissa on vahvasti kaikuja 60-70-lukujen taitteesta, jolloin bluesinvaasiona alkanut musiikki alkoi osin eriytymään proge- ja heavyrockiksi.

Rakkaus lyö maahan -levy on yhtyeen oman luonnehdinnan mukaan kadunkarheaa "hardbluesia" - musiikkia, joka ei näy myyntilistoilla, mutta joka on aina ajankohtaista ja jolle on olemassa tilausta.

Facebook-tapahtuma

Hassewalli

Sydänyön rytmi

maunulatalo.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime: 20:00

Konsertin kesto 2,5h (sis. väliajan).

Numeroimattomat istumapaikat.

Maunula-talo, Metsäpurosali
Metsäpurontie 4, 00630, Helsinki