EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.8.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Hassan Maikal (Levyjulkkarit), Ege Zulu (Levyjulkkarit)

Hassan Maikal (Levyjulkkarit), Ege Zulu (Levyjulkkarit) Liput

Hassan Maikalin Betonitarhan ja Ege Zulun Swengarin tuplalevyjulkkarit Tavastialla!

Tavastia täyttyy elokuun lopulla todellisesta nousevasta talentista, kun Hassan Maikal juhlistaa Betonitarha-debyyttialbuminsa ja Ege Zulu juhlistaa Swengari-konseptialbuminsa julkkareita samana iltana!

Hassan Maikal

Hassan Maikal on rap/r'n'b-artisti, jonka debyyttialbumi Betonitarha ilmestyi toukokuussa 2021. Sony Musicille levyttävän artistin musiikissa rap ja r&b yhdistyvät afrovivahteisiin popmelodioihin. Valovoimainen rap-lupaus erottuu joukosta myös herkällä laulusaundillaan.

Mm. singlet 'Hullu', 'Tänään ja 'Yksinäistä' sisältävä Betonitarha on kokonaisuus joka hahmottuu pala palalta vieden kuuntelijan yksinäisyyden, epävarmuuden ja menetyksen teemojen äärelle. Tuotannollisesti kokeileva ja kunnianhimoinen albumi on artistin kasvutarina oman äänen ja yhteisön löytämiseen yksinäisyydenkin uhalla. Kovan maineen Kontulasta kotoisin olevalle Hassanille betonilähiö on turvapaikka, jossa aito yhteisöllisyys kukkii betonin kovan pinnan läpi. Se mikä vaikuttaa jollekin muulle vaaralliselta, tuntuu toiselle turvalliselta.

”Betonilähiöt mielletään monesti ongelmien riivaamiksi epätoivon linnakkeiksi. Ja totta on, että myös Kontulassa on omat haasteensa. Kuitenkaan ilman sitä yhteisöllisyyden tiukkaa halausta ja ihmisten jaettua kamppailua, en olisi se ihminen joka olen nyt. Kyse ei ole siitä missä asut tai kuka olet, vaan miten voit vaikuttaa omiin yhteisöihisi positiivisella tavalla joka ikinen päivä”

"Albumi sai alkunsa Yksinäistä-kappaleesta, joka on ensimmäisiä kappaleita, joita aloimme työstämään tuottaja Alvar Yrjänä Escartinin kanssa. Hänen kykynsä sekä haastaa että tukea, ovat olleet tosi isoja asioita mulle tehdessä Betonitarha albumia. Oon erittäin onnellinen, että mun ympärillä on ihmisiä, jotka välittää musta Hassanina ilman titteleitä ja uskoo mun visioon. Toivon vilpittömästi, että jokainen saa vierelleen yhtä hyviä ihmisiä mitä mulla tällä hetkellä on.”

Ege Zulu

Itähelsinkiläinen artisti Ege Zulu julkaisi toukokuussa ensimmäisen albuminsa SWENGARI. Ege Zulu julkaisia afrotrapia ja välimerellisiä vaikutteita sisältävän albumin biisejä musiikkivideoiden kera syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana.

Ege Zulu nousi rap-kentän tietoisuuteen muutaman vuoden takaisilla singlejulkaisuillaan ja niille kuvatuilla videoilla, jotka hän laittoi ulos Tasoi Recordsin avustuksella. Sittemmin artistia on kuultu muun muassa PastoriPiken, Sexmanen ja Turistin projekteilla sekä Basson taajuudella järjestetyissä freestyle-sessioissa.

Tuotteliaan artistin tuorein singlejulkaisu on futiksen EM-kisojen alla ilmestynyt 'Valminaa futaan', jolla on mukana myös Gettomasa.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Keräämme ovella tapahtuman käviijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.8.2021 19:00.