EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.8.2023  /  Harjun Stadion  /  Jyväskylä

Harjurokki 2023

Harjurokki 2023 Liput

HARJUROKKI 2023

Vesterinen Yhtyeineen ja Anssi Kela tähdittävät tämän kesän Harjurokkia

Jyväskylän Harjun stadionilla nautitaan tähtiartisteista myös tänä kesänä 26. elokuuta. Kolmatta kertaa järjestettävässä Harjurokissa esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen, Anssi Kela, Oliver ja Pelle Miljoona Band

Valtaisaa livesuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on tätä nykyä kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikki vie kuulijat keskelle monenlaisia tunnetiloja. Ilolta ja naurulta on vaikea välttyä ja toisaalta taas myös suru ja kyyneleet ovat vahvasti läsnä, paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä. Yhtyeen omaperäinen keitos on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja kuten Tummilla teillä, Kukaan ei koskaan, Onnellinen mies sekä viimeisimpänä vuoden iskelmänäkin palkittu Kohti sydänpeltoja. Yhtyeen laulusolisti Tero Vesterinen on myös valloittanut suomalaiset tulkinnoillaan TV1:n suositussa Elämäni biisi -ohjelmassa.

Anssi Kela singahti koko kansan sydämiin vuosituhannen taitteessa, kun hänen Nummela-klassikkoalbumistaan muodostui yksi maamme kaikkien aikojen menestyneimmistä pitkäsoitoista. Rakastettu esiintyjä ei jäänyt kuitenkaan kieriskelemään hetkelliseen suosioon, vaan on pysynyt relevanttina läpi vuosikymmenten. Settilistalle on tunkua vaikka useammankin keikan edestä Mikan faijan BMW:stä Levottoman tytön ja Ilveksen kautta aina tuoreimpiin singleihin.

Jyväskyläläinen rock-yhtye Oliver maalaa paksulla siveltimellä isoja kertosäkeitä ja suuria tunteita. Nelihenkinen kokoonpano tunnetaan erityisesti energisenä livebändinä yli 600 keikan kokemuksella. Parhaillaan kuudetta pitkäsoittoaan valmisteleva yhtye leikkaa livenä terävällä veitsellä ilon ja onnen kakusta sellaisia paloja, että kukaan ei jää show’n aikana nurkkaan suremaan.

Pelle Miljoona Band on suomirockin ja -punkin ikitoteemin uusin kokoonpano, joka koostuu Pellen synnyinkaupungin Haminan muusikoista.

Instagram
Facebook

harjurokki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime klo 18:00 alkaen.

Liput:

Peruslippu oikeuttaa sisäänpääsyyn konserttialueelle vain kerran eikä sitä vaihdeta rannekkeeseen. Stadionkonserttia voit seurata konserttialueella niin perinteisesti seisten kuin katsomossa istuenkin, huomioithan kuitenkin, että stadionalueella olevat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, lipunmyynti on avoinna Ihantolantien sisääntuloportilla klo 17 alkaen. Pääsyliput luetaan tapahtuman portilla sähköisesti.

Harjurokki VIP (myynnissä rajoitetusti) sisältää sisäänpääsyn konserttialueelle sekä VIP-alueelle omaa sisääntulokaistaa käyttäen, VIP-kaulapassin, buffetruokailun ja VIP-alueen omat palvelut. VIP-alueelta on hyvät näkymät lavalle. Erityisruokavalioista voit ilmoittaa harjurokki(at)jjk.fi. Harjurokki VIP Buffet -menu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan, että Harjurokki VIP -lippuun ei sisälly omaa varattua paikkaa/pöytää. VIP-alueelta pääsee halutessaan kulkemaan muulle tapahtuma-alueelle ja takaisin näyttämällä VIP-passia. VIP-passin saat sisääntuloportilla esittämällä VIP-lippusi.