EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.12.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Harhala, Neondad

Harhala, Neondad Liput

NEONDAD

Neondad on suomalainen populaarimusiikkia esittävä yhtye, jonka laulaja-rumpali Peter von Baghdad ja kitaristi-laulaja Lusty Dad perustivat Oulun Välivainiolla ja Kiimingissä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Hidastempoisesta ja kevyestä musiikistaan kuuluisa Neondad on yksi dad-musan merkittävimmistä yhtyeistä kautta aikain, ja se on D-A-D:n, Father John Mistyn ja Puff Daddyn ohella tunnettu eräänä neljästä isosta dad-artistista.

Yhtyeessä sen perustamisesta alkaen mukana olleiden Lustyn ja Peterin lisäksi Neondadin kokoonpanoon lukeutuvat vuodesta 2010 yhtyeessä soittanut soolokitaristi Hung Dad ja vuonna 2011 yhtyeeseen liittynyt basisti Feliz Navidad.

HARHALA

Harhala on usvainen mielenmaisema, joka kaikuu kiellettyjä ajatuksia. Mustat aallot keinuttavat ja kuulaissa suvanteissa tuulet raivoavat puuskittaisina myrskyinä. Harhala soi suomenkielistä tummanpuhuvaa ja kuulasta kitararockia nelihenkisen orkesterin voimin. Vaikutteet niin post- kuin AOR-rockista sekoittuvat maalaileviksi sovituksiksi ja tiiviiksi tunnelmaksi.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 9.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot