EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10. - La 31.7.2021  /  Abrahamin kulttuuripuisto  /  Liminka

Häräntappoase

Häräntappoase Liput

Häräntappoase on Anna-Leena Härkösen klassikkoromaaniin perustuva musiikkinäytelmä täynnä nuoruuden energiaa sen kaikessa riipivyydessään ja koomisuudessaan.

Suuret tunteet ovat läsnä, kun Alpo "Allu" Korva lähtee vastahakoisesti Vaasasta Torvenkylään heinätöihin. Ennen pitkää kuvioihin astuu pikkuserkku Pasi Rutanen, Kempeleen Kirsti, erikoinen kylähahmo Tuuhonen, paikallinen nuoriso sekä tietenkin Kerttu Hurme, joka sekoittaa vakautuneenkin kaupunkilaiskollin pään.

Voi olla, että kesästä tulee kaikesta huolimatta Allulle ainutlaatuinen tai vähintäänkin mieleenpainuva.

Dramatisointi ja sanoitus: Nina Erjossaari
Ohjaus: Aapo Salonen
Sävellys: Peltokurki-duo Anna Peltomaa ja Emma Kurkinen.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: Suositusikäraja 13 vuotta

Kesto 2h 40 min sisältäen väliajan.

22.7.2021 esitys on jouduttu perumaan.

Työryhmän sairastumisen vuoksi saman illan esitys joudutaan perumaan nopealla aikataululla. Mikäli haluat vaihtaa lippusi toiselle esityspäivälle, otathan yhteyttä Tikettiin viimeistään 31.7.2021. Kerro viestissä lippusi numero sekä haluamasi esityspäivä. Huomaa, että lippuja on rajallisesti.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.07.2021 mennessä.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Abrahamin kulttuuripuisto
Rantatie 14, 91900, Liminka