EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.3.2024  /  Happy Friends Niittykumpu  /  Espoo

Happy Friends Comedy Club Stand up - Show & Dinner

Happy Friends Comedy Club Stand up - Show & Dinner Liput

Happy Friends Comedy Club Stand up – Show & Dinner

Herkullisessa huumori-illassa tarjolla Happy Friendsin kokkien loihtima Dinner-buffet klo 19:00 ja koko illan stand up -show klo 21-23.

Iltaa emännöi legendaarisen Happy Friends Comedy Clubin uskollinen seremoniamestari stand up -koomikko Saana Peltola ja mukanaan Saana tuo lavalle tv:stä tutut huippukoomikot Aatu Raitalan, Tomi Haustolan ja Helena Pölläsen. Sokerina pohjalla yleisöä naurattaa myös pari tuoreempaa tulokasta, Marianna Keisalo ja Katariina Salonen.

TOMI HAUSTOLA

Noin viikon uutisten ja Noin viikon studion käsikirjoittajanakin mainetta niittänyt Tomi Haustola on pitkän linjan komediakonkari ja tuttu myös Nelosen Stand Up -ohjelmasta, kuntosalin saunasta ja Alepan sipsihyllyjen välistä. Jos Tom of Finland panisi Muumimamman paksuksi, heille syntyisi Tomi: hämmentävä puutarhatontun ja tosimiehen sekoitus, joka on sisältä juuri sitä mitä ulkonäkökin antaa ymmärtää: loputtomasti vekkulimaista lämpöä miehekkään varmalla otteella.

AATU RAITALA

Tv:stä, uimahallin nopeiden uimareiden radalta ja päiväunista tuttu Aatu Raitala Suomen viimeisimpiä uhanalaisia alfauroita, kenties maailman rakastettavin koomikko, hurmaava tarinankeroja ja koko kansan isähahmo. Aatu on lämmin ja lohdullinen kuin aamukahvi huonosti nukutun yön jälkeen. Eikä mikään huoltoaseman tuoksuinen juhlamokka, vaan kaikista korkeimpia aisteja hivelevä cappuccino tuplaespressolla. Sokerina pohjalla kytän ulkonäköön yhdistetty pahanpojan karisma vie taatusti jalat alta. Tämä oman elämänsä panttivanki ui yleisön liiveihin takaapäin, mutta aina lämmöllä.

SAANA PELTOLA

Saana on tv:stä tuttu tarinoiden ylipapitar, Suomenlinnan shamaani ja oman elämänsä Gandhi. Vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina. SISÄLTÖVAROITUS: saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin aina turvallinen, lämmin ja rakkaudellinen, eikä Saana kiusaa pienempiä eikä lyö alaspäin.

HELENA PÖLLÄNEN

Helena on sanavalmis sähikäinen ja universumin tasapainoa koossapitävä luonnonvoima Hellu on energinen ja sanavalmis tarinankertoja, syntymähauska tilannekommentaattori ja raskaansarjan vitsailija. Diagnoosi: Suomineidon aura ja rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Kokeile ja jää koukkuun!

MARIANNA KEISALO

Marianna löysi tiensä stand up -lavoille aluperin tutkimalla koomikoita antropologina ja tiedenaisena. Marianna on siis Suomikomiikan Jane Goodall, joka rakastui tutkimuskohteisiinsa niin syvästi, että päätti tulla yhdeksi heistä ja sulautuikin joukkoon täydellisesti. Mariannan komiikka on henkilökohtaista, sävy on veikeän ilkikurinen ja kepeä flirtti tummien vesien ja syvien päätyjen kanssa on koko ajan läsnä.

KATARIINA SALONEN

Katariina on helsinkiläinen koomikko ja ikisinkku, jolla on deittailun ja naiseuden salat hallussa. Jossain kaapin pohjalla. Siellä kymmenen vuotta käyttämättömänä olleen bilemekon ja Taru Sormusten Herrasta Extended Edition DVD pinkkojen alla. Nyt Katariina on luvannut avata kaapin ovet apposen auki ja tehdä suursiivouksen!

Lämpimästi tervetuloa!

Facebook | Instagram @happyfriendsespoo

www.happyfriends.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 21:00

Tapahtumassa numeroimattomat istumapaikat.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.


Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Pyörätuolia käyttävää pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Happy Friends Niittykumpu
Kappelikuja 6, 02200, Espoo