EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.1. - Pe 31.12.2021  /  Jyväskylän monitoimitalo  /  Jyväskylä

Happee: Lippu tulevaisuuteen - lippu vapaavalintaiseen otteluun

Happee: Lippu tulevaisuuteen - lippu vapaavalintaiseen otteluun Liput

Yhtä tukilippua vastaan saat pääsyn yhteen (1) vapaavalintaiseen Happeen  sekä yhteen (1) vapaavalintaiseen Kampuksen Dynamon  kotiotteluun.

www.happee.fi


Ikäraja: Ikärajaton

NÄIN TILAAT LIPUT:

Liput ovat voimassa 1.1.2021 alkaen pelattavissa otteluissa. Tiketistä ostettu lippu ei kelpaa suoraan pääsylippuna otteluun, vaan saat varsinaiset otteluliput erikseen. Voit valita varsinaisille ottelulipuille kaksi eri toimitustapaa:

  1. Valitse lipputyyppi sen mukaan, haluatko noutaa ottelulippusi itse vai haluatko, että ne postitetaan sinulle.
  2. Toimitustavaksi voit valita vain PDF-lipun. Tukilippu toimitetaan sinulle sähköpostitse riippumatta siitä, oletko valinnut ottelulipulle noudon vai kotiinkuljetuksen.
  3. Täytä tilauksen yhteystiedot huolellisesti.
  4. Varsinaiset otteluliput saat valintasi mukaan joko postitettuna kotiin 1.12.2020 alkaen tai voit noutaa ne seuraavista paikoista: Intersport Tourulasta 1.12. - 23.12. ja vuoden 2021 alusta alkaen Happeen kotiotteluista. Lippu on noudettava Happeen kauden 2020-2021 aikana.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Jyväskylän monitoimitalo
Kuntoportti 3, 40700, Jyväskylä