EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12. - Ma 23.5.2022  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: Hansu ja Pirre

Karanteeniteatteri: Hansu ja Pirre Liput


Kansakunnan toivot, Fakta Hommasta tunnetuksi tulleet siivousalan yrittäjät Hansu ja Pirre ja Loimaan tikkakerhon likat saavat yleisön kuin yleisön heräämään.

Tuttujen hahmojen huippuhauska show, joka perustuu perisuomalaiseen tuulipukukansan perushuumoriin ja naisen logiikkaan.

Liioitelluista hahmoista kuuluvaäänisempi on Eija Vilpaksen tulkitsema Pirjo "Pirre" Kaasinen, ay-henkinen ja Neuvostoliittoa arvostava siivousyrittäjä, jolle terävä kieli on yhtä lähtemätön tuntomerkki kuin yläruumiin alati verhoava tuulipuvun takki. Pirre on sikäli onnellinen ihminen, että hän tietää kuinka asiat ovat. Yksi hänen usein toistuvista lauseenparsistaan on: "Ja kun mä harvon sanon, ja kun mä sanoin..."

Toppahaalarin univormukseen omaksunut Riitta Havukainen alias Hannele "Hansu" Kaakko on ronskin Pirren rinnalla sievistelevä ja hienosteleva.

Hänen tyypillisiä ilmaisujaan ovat "jos sentään vähän fiksummin", "niin ikävästi käyttäytyi" ja – seksuaaliasioista puhuttaessa – "ihan se ykskin paikka". Hansu on se, joka pyrkii esittäytymään kultturellimpana.

Harvinaisen 'suorapuheiset' Hansu ja Pirre vetoavat suomalaisen tuulipukukansan perushuumoriin. Rajoja venytetään ja maalaisjärkisiä / järjettömiä kommentteja löytyy aiheesta kuin aiheesta. Nämä Loimaan likat laittavat kielenkannat laulamaan ja sanansäilältä ei taida säästyä nykymaailman menossa mikään, eikä kukaan.

Tuttujen hahmojen huippuhauska show, jossa Hansu ja Pirre tukeutuvat ajatuksissaan ja puheissaan pettämättömään naisen logiikkaan ja sisällyttävät esitykseensä yllättäviä yksityiskohtia omalla jäljittelemättömällä tyylillään.

Siis pidemmittä puheitta - erittäin suositeltavaa.

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Tapahtumassa on katsomopaikkojen osalta käytössä koronapassi. Narikka 3 €.

Esityksen kesto n. 30 min

Katsomoon myydään rajattu määrä lippuja turvavälein. Katsomoon saattaa kuulua striimauksesta johtuvia ylimääräisiä ääniä.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 12.5.2022 klo 18:45, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 23.5.2022 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 23.5.2022 23:59 asti.

Karanteeniteatteri