EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.12.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Hannibal & Hot Heros

Hannibal & Hot Heros Liput

Hot Heros on suomalaisen freejazzin järkäle. Ajattoman viisauden loputon lähde. Äänivallien kivijalka. Tämä Ville Rauhalan, Sami Sippolan ja Janne Tuomen luoma monstrositeetti iski Vasaransa samaan alasimeen hiphop-legenda Hannibal Starkin kanssa luodakseen keitoksen ääntä, rytmiä ja riimiä. Olkaa valmiita!

Rap-artisti Hannibal aloitti uransa Tulenkantajat -nimisessä rap/funk -yhtyeessä vuonna 1998 ja muodosti myöhemmin samassa yhtyeessä toimineen Sopan kanssa Hannibal & Soppa-rap-duon. Duon hajottua Hannibal jatkoi uraansa soolona ja Joku Roti Mafian kanssa.

Hot Herosin perustivat saksofonisti Sami Sippola, basisti Ville Rauhala ja rumpali Janne Tuomi vuonna 2015. He ovat nousseet samoille lavoille ja astuneet yhdessä studioihin jo vuosikaudet, esiintyneet jazzklubeilla Vanhalta Mantereelta Yhdysvaltoihin ja säestäneet Janne Laurilan, Pauli Hanhiniemen sekä Hannibalin kaltaisia lauluntekijöitä.

Yhteistyö Hannibalin ja Hot Herosin välillä on jatkunut jo viiden vuoden ajan ja nyt vihdoin heidän yhteinen levynsä julkaistiin helmikuussa 2019.  

Livepätkiä keikalta:

http://www.youtube.com/watch?v=GdWXE6BzK90

http://www.youtube.com/watch?v=0v8LKqv1txA

Kokoonpano:
Hannibal - laulu
Sami Sippola - saksofoni
Ville Rauhala - basso
Janne Tuomi - rummut

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-03:00
Showtime 24:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 21.12.2019 22:00.