EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 8.6.2019  /  Stadshuset  /  Hangö

Hangö Teaterträff
Ásrún Magnúsdóttir: Listening Party klo 19:15

Hangö Teaterträff Liput

Ásrún Magnúsdóttir: LISTENING PARTY

30 teiniä kutsutaan Listening Partyyn.

-Tämä on meidän juhlamme, ja me itkemme jos tahdomme-

 

Listening Party on näyttämöllä tapahtuva juhla, jonka juontaa suuri joukko 13-17-vuotiaita teinejä. He soittavat suosikkimusiikkiaan, joskus he laulavat tai tanssivat tai itkevät mukana. He puhuvat musiikista, itsestään, ideoistaan, huolistaan, ajatuksistaan ja unelmistaan. He hengaavat yhdessä, kuuntelevat musiikkia ja kuuntelevat toisiaan yleisön kera. He tukevat toisiaan, juhlivat toisiaan ja teinivuosiaan. Näyttämö on heidän, sanat ovat heidän, heillä on valta - vaikkakin vain esityksen ajan - ja juhla on heidän. He tekevät mitä haluavat.

Listening Party sai ensi-iltansa vuonna 2017 Islannin kansallisteatterissa Everybody's Spectacular -festivaalin aikana.

Ásrún Magnúsdóttir syntyi Reykjavíkissa 80-luvun lopulla. Hänen niin Islannissa kuin ulkomaillakin hyvin vastaanotettu työnsä pyrkii venyttämään tanssin ja koreografian vallitsevia käytäntöjä, ja tällä hetkellä hän on kiinnostunut tekemään näkymättömät koreografiat näkyviksi. Hän haluaa myös vahvistaa ääniä, jotka voisivat kuulua paremmin: antamaan näyttämöllä muille tilaa puhua, näkyä ja kuulua.

Magnúsdóttir on työskennellyt paljon eri sosiaaliryhmien kuten teinien ja lasten kanssa, mutta myös mikroyhteisöjen kuten tiettyjen alueiden ja rakennusten asukkaiden kanssa. Hän on työnsä kera kiertänyt Eurooppaa, jossa hän on myös ohjannut niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin suunnattuja työpajoja.

 

Koreografi: Ásrún Magnúsdóttir

Dramaturginen neuvoja, tuotanto: Alexander Roberts

Valosuunnittelija, avustaja: Alma Mjöll Ólafsdóttir

Valokuvaaja: Owen Fiene

www.hangoteatertraff.org


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:15

Kesto 1h

Kieli: ei perustu kieleen

Stadshuset
Boulevarden 6, 10900, Hangö