EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 9.6.2019  /  Merijooga studio  /  Hangö

Hangö Teaterträff
Valkeapää & Hoffrén: Pelko/Fear klo 14:30

Hangö Teaterträff Liput

Valkeapää & Hoffrén: PELKO/FEAR

Pelko/Fear on keskusteleva teatteriesitys. Sen välineet ovat yhdessäolo, puhe ja keskustelu, tarinat, musiikki ja yksinkertaiset aktit, huumoria unohtamatta. Valkeapää ja Hoffrén esittävät kohtauksia, kuten Mörön kohtaaminen, Kirjeitä yleisöltä (kirjeen kirjoittaneet katsojat pääsevät esitykseen ilmaiseksi!), Pullonpyöritys, Kuolemaa pelottaa ja Pelko antaa siivet, mutta teos pyrkii moninaisuuteen, moninapaisuuteen ja turvalliseen arvaamattomuuteen - yleisöä lempeän vaivihkaa jututtamalla ja osallistamalla. Esitys sopii kaikenikäisille koululaisista ylöspäin.

Äänitaiteilija ja esityksentekijä Juha Valkeapää sekä muusikko, säveltäjä, äänisuunnittelija ja äänittäjä Taito Hoffrén ovat työskennelleet yhdessä viisi kertaa: Puu-ukko (2016), Kymmenen matkaa sinne missä mitään ei tapahdu (2010-14), Miehen tiloissa (2006-08), ääniteatteri Iki-Turso (1999-) ja Q-teatterin Kalevala (1997-99).

 

Työryhmä: Juha Valkeapää & Taito Hoffrén

Tuotanto: Hangö Teaterträff, Kanuti Gildi Saal & BIT Teatergarasjen.

www.hangoteatertraff.org


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 14:30

Kesto: 90 min

Kieli: suomi & englanti

Merijooga studio
Satamakatu 2, 10900, Hangö