EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.6.2019  /  Centralskolan  /  Hangö

Hangö Teaterträff
All Makt åt Helvete: Morjens Tristesse - en Vanföreställning klo 19:45

Hangö Teaterträff Liput

All Makt åt Helvete: MORJENS TRISTESSE - EN VANFÖRESTÄLLNING

Ammoisen aateliset ja ikävystyneet Gyllenstråhlen sisarukset ovat eläneet eristettyinä paikassa, jossa aika näyttää pysähtyneen. Kuitenkin maapallo pyörii hurjaa vauhtia. Sukuvaakunassa lukee "aika on rahaa", ja koska aatelisilla ja rikkailla on ikuisuus aikaa, on heillä myös taipumus tylsistyneisyyteen. Aika on jotain, mitä tapetaan. Vai onko se aika, joka ottaa hengen ihmiseltä? Tervetuloa todistamaan maailmanhistorian pitkittyneintä kaksoisitsemurhaa. Voit voittaa polkupyörän!

Esitys on osa Hangö Teaterträffenin vuonna 2018 lanseeraamaa Open Call -kokonaisuutta, jonka tarkoituksena on kannustaa etenkin nuorempia, vapaita näyttämötaiteilijoita ja työryhmiä luomaan uusia teoksia, jotka haastavat ja laajentavat teatterikäsitystä sekä suomenruotsalaista näyttämötaidetta.

All Makt åt Helvete -ryhmä perustettiin vuonna 2015 näyttelijöiden Andrea Björkholmin ja Nils Granbergin toimesta. Morjens Tristesse -esitys sai alkunsa samana vuonna näyttelijöiden ollessa teatteriresidenssissä Tukholman Turteaternissa. Björkholm ja Granberg vastaavat esityksen käsikirjoituksesta, visuaalisesta kokonaisuudesta sekä näyttelemisestä. Py Huss Wallin on avustanut ohjauksessa. Esitys on tehty yhteistuotannossa Svärmen -näyttämötaideryhmän kanssa.

www.hangoteatertraff.org


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:45

Työryhmä: Andrea Björkholm, Nils Granberg & Py Huss-Wallin

Kesto: 1h 20min

Kieli: ruotsi

Sisältövaroitus: savu

Centralskolan
Halmstadsgatan 2, 10900, Hangö