EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.1.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kaaoszine esittää: Hanging Garden, Atlases, Palehørse

Kaaoszine esittää: Hanging Garden, Atlases, Palehørse Liput

Majesteetillisen metallin sanansaattaja Hanging Garden ja viipyileviä tunnelmia raskaisiin äänivalleihin sekoittava Atlases esittelevät uusia, Kaaoszinessä täydet viisi K:ta saaneita, albumejaan "KKKKK albums by Kaaoszine" -erikoisiltamassa. Laadukkaan kattauksen täydentää toisen albuminsa marraskuussa 2023 julkaissut Palehørse.

Kahdeksan albumia julkaissut Hanging Garden on noussut pitkäjänteisellä työllä genren kärkinimien joukkoon, ja sen levyjä on nostettu vuoden parhaiden julkaisujen joukkoon useissa alan medioissa. Hanging Garden on keikkaillut säästeliäästi, joten tämän uljaasti soivan yhtyeen esiintyminen on aina tapaus, jonka melankolisen metallin nimeen vannovan on syytä laittaa kalenteriin. On The Rocksin lavalle Hanging Garden nousee tuoreimman ja hehkutetun "The Garden" -albumin tiimoilta.

Atlases otti kolmannella albumillaan "Between The day & I" irtioton alkuaikojen post metallista, terävöitti ilmaisuaan ja teki yhden kuluvan vuoden kiehtovimmista levyistä. Atlases toteuttaa livenä murskaavan, hauraan ja vivahteikkaan äänimaiseman kontrastin, jonka kruunaa kolmen laulajan käyttö. Tämä kaikki vyörytetään kuulijan korville ilman taustanauhoja.

Musiikillinen kameleontti Palehørse on genrerajoista piittaamaton seikkailija, joka on pitänyt maailmanluokan materiaalillaan yhtyeen nimeä ihmisten huulilla jo pitkän aikaa. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät kekseliäisyys, kunnianhimoiset kappaleet ja pistämättömät melodiat. Palehørsen skaala ulottuu aavikkorockista popohtavien melodioiden kautta progressiiviseen metalliin.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.