EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.5.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Handshaking + Cyril Awakens

Handshaking + Cyril Awakens Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 11.04.2022 mennessä.

***

Tammikuussa Helsingin G Livelabissa esiintyy kaksi elektronisenmusiikin suunnannäyttäjää. Handshaking eli Fedja Kamari on musiikkientusiasteille tuttu Töölön Ketterästä ja Radio Helsingistä, sekä hyvää mainetta niittäneistä DJ- ja livekeikoistaan. Handshaking esittää musiikkia huomiota herättäneeltä debyyttialbumiltaan Garden Clogs. Albumi on elektronisen- ja tanssimusiikin yleisölle odotettu teos ja toivoo levyn tuovan näkökulman, haastavan ja kyseenalaistavan mitä elektroninen tanssimusiikki voisi olla Suomessa. Illan avaa uusi nouseva elektroninen-yhtye Cyril Awakens, joka ammentaa Internetin moniulotteisesta maailmasta, graafisista muodoista sekä arkisista asioista eteenpäin katsovaa, elektronista pop-musiikkia, jossa on kuultavissa vaikutteita myös tanssimusiikista.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00