EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.1.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

HÄN + Radio Supernova + Vuoret

HÄN + Radio Supernova + Vuoret Liput

Ladataan…

Aikataulut:
19:00 Ovet
19:30 HÄN
20:30
Radio Supernova
21:30 Vuoret

HÄN

Vuoden 2017 alussa perustettu HÄN kertoo tarinoita yhteiskunnan arkisista kohtaloista, ympäröivästä ankeudesta, kosmisten tasojen seikkailuista sekä paremman huomisen pohdiskeluista. Näitä kaduilta, olohuoneista, baareista, metroista ja metsistä kerättyjen kertomuksien säikeitä HÄN kutoo rockin, popin ja folkin äänimaailmoihin.

Tuoreen helsinkiläisyhtyeen jäsenet ovat tuttuja muun muassa orkestereista French Films, TEKSTI-TV 666, Lada Nuevo sekä Spectral Rays. HÄN julkaisi ensimmäiset sinkkunsa Ulottuvuusportti ja Aina samat jätkät digitaalisesti keväällä 2017. Lisäksi kesäkuussa singlet julkaistiin 7-tuumaisena yhteisjulkaisuna Soit Se Siltin ja Rolling Recordsin kesken. Kehutut kappaleet ovat yltäneet radioaalloille asti, ja ne on lisätty mm. YleX:n ja Soundin soittolistoille. Musiikkia ja keikkoja on luonnehdittu, kuin punk kohtaisi psykedelian ja The Who J. Karjalaisen.

HÄN julkaisi singlet Kirkkaan Kuoleman Kauppias ja Harhakuvitusmaailmassa  keväällä 2018, jotka olivat esimakua "Harhakuvitusmaailmassa" -nimiseltä esikois-LP:ltä, joka julkaistiin 25.5. 2018. Albumin digijulkaisusta vastasi Soit Se Silti ja vinyylin julkaisijana toimi puolestaan Svart Records.

Radio Supernova
Tuore tamperelaishelmi Radio Supernova nimittää musiikkiaan mansegazeksi. Yhtyeen kappaleet koostuvat tasaisista ja syleilevistä melodioista, joiden päällä helisevät herkät suomenkieliset lauluraidat. Sekä esikoiskappale Seinät että sen seuraaja Näkemiin-single julkaistiin keväällä 2018.

Vuoret
Vuoret on kovaääninen kitararockyhtye, jonka musiikista on löydetty jäänteitä muun muassa shoegazesta, postpunkista ja goottipopista. Viisihenkinen yhtye uppoutuu kappaleissaan psykomaantieteeseen, vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin ja epävarmaan nykyisyyteen. Vuoret on herättänyt huomiota kunnianhimoisilla musiikkivideoillaan, erottuvalla soinnillaan ja kappaleillaan, joissa toismaailmalliset popmelodiat kohtaavat kekseliään kitarametelin. YleX valitsi Vuoret Nosteessa-yhtyeeksi elokuussa, ja saman kanavan Teppo Vapaus nosti Mennään rannalle -singlen kuluneen kesän parhaaksi kappaleeksi. Yhtyeen esikoislevy Portti ilmestyi lokakuussa 2018.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.