EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.8. - Pe 17.12.2021  /  Teatteri Toivo  /  Helsinki

Hän joka kiinnostui ötököistä

Hän joka kiinnostui ötököistä Liput

HÄN JOKA KIINNOSTUI ÖTÖKÖISTÄ

Ilmastonmuutos ja burnout. Mitä tapahtuu, kun ilmasto ja ihminen palaa loppuun? Hän joka kiinnostui ötököistä on monologi, joka vie katsojan maailmanlopunmurjottajan dystopiseen maailmaan ja hetkeen, jolloin ötökät alkavat kiinnostaa ihmiskuntaa enemmän.

teatteritoivo.net


Ikäraja: K-13
Showtime 19:00

Tulethan paikalle vain terveenä.
Saattaja ilmaiseksi. Näytöstilaan on järjestettävissä esteetön pääsy, mutta sen tarpeesta toivotaan etukäteisilmoitusta. Inva-WC löytyy ja pyörätuolille on järjestettävissä paikka näytöstilan etuosasta, josta on hyvä näkyvyys lavalle. Pyörätuoliasiakkaan tulee olla etukäteen yhteydessä: info@teatteritoivo.net

Esityksen arvioitu kesto n. 1 h 15 min.

Liput ovelta 25 €.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet aukeavat tuntia ennen näytöstä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot