EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.4. - Ke 1.9.2021  /  TikettiStream  / 

Hamilton-manaatin vaikea elämä - Road trip kartalta kaaokseen!
Stream

Hamilton-manaatin vaikea elämä - Road trip kartalta kaaokseen! Liput

Kun näyttämö on kiinni, pulpahtaa Manaatti näytölle! 

Poikkeusolot ovat hiljentäneet teatterinäyttämöt. Mutta missä uiskentelee Hamilton-manaatti, jonka vaikeaan elämään pandemia-ajan kurimuksessa ovat sisältyneet yhä uudet peruuntuneet ensi-illat? Transformaatioita tutkiva esitys luo ajan arvaamattomuuden inspiroimana nahkansa ja saapuu katsojien luo uudessa muodossa, ei näyttämö- vaan näyttörunona! Se ei ole esitys eikä elokuva vaan jotain muuta, jotain uutta. Teos seikkailee uteliaana teatterin, elokuvan ja videotaiteen kartoittamattomassa välimaastossa. 

Tämä filmatisointi päästää katsojan ennennäkemättömän lähelle teosta, uppoutumaan sen yksityiskohtiin ja kerrostumiin - näkökulmista, joita näyttämöteoksessa ei voi kokea. Pyörteilevän veden logiikalla virtaava, episodimuotoinen videoruno tuijottaa vähän liian pitkään muodottomaan ja kysyy: mitä on tuntematon meissä? 

Tommi Parkon runokokoelmaan perustuva Hamilton-manaatin vaikea elämä - Roadtrip kartalta kaaokseen voi olla hauska, mutta ei piristävällä tavalla. Se ui oudoissa, kylmissä vesissä ja hengittää animoidussa materiassa. Se juhlii nimiä pakenevia olentoja, jopa hirviöitä, etääntymistä, hallitsemattomuutta ja tuntemattomia alueita. Teos syntyi matkalla Jäämerelle: huoltoasemien vessoissa, tyhjenevien kylien raiteilla, lumisissa metsissä, virtaavien vesien äärillä, ruuhkassa ja erämaassa. Kaaos kartturinaan teos on hakenut uusia reittejä koko muotoutumisensa ajan. Yllätyksellinen roadtrip kartalta kaaokseen jatkuu - ja nyt yleisö pääsee mukaan!

Näytelmää ei suositella alle 15 vuotiaille. Näytelmä sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat järkyttää joitain katsojia.

Näin katsot striimin 

Tallenne katsottavissa 29.04.2021 klo 19:00 alkaen, 1.9.2021 klo 23:59 asti. Lipunmyynti loppuu 1.9.2021 klo 22:00.

Streamin katselu tapahtuu osoitteessa tiketti.stream . Lähetys käynnistyy noin viisi minuuttia ennen kuin tapahtuma alkaa. 

Pääset katsomaan lähetyksen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin. 

Lähetys toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten lähetystä ei voi katsella Internet Explorerilla. 

Smart-TV-laitteiden selaimissa lähetys ei välttämättä toimi lainkaan. 

Näin näet striimin telkkarissa 

Lähetystä on tietenkin mukavinta seurata isolta näytöltä. 

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla. 

Chromecast toimii telkkarin ja TIETOKONEEN yhdistelmällä.

***

Facebook
Sukupuuttoparatiisi

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-15
Aika: klo 19:00
Tallenne katsottavissa 1.9.2021 klo 23:59 asti.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Esityksen kesto n. 2 h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot