EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.4. - Ke 1.9.2021  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Hamilton-manaatin vaikea elämä - Road trip kartalta kaaokseen!

Hamilton-manaatin vaikea elämä - Road trip kartalta kaaokseen! Liput

Esitykset on peruttu. Esitys toteutetaan stream -tapahtumana. 

Liput voi vaihtaa streamiin ottamalla yhteyttä suoraan teatteriin: liput@tehdasteatteri.fi.

Stream-esitys on katsottavissa 29.4.2021 klo 19:00 - 1.9.2021 klo 23:59.

Halutessasi voit myös palauttaa lipun tai vaihtaa sen Tehdas Teatterin lahjakorttiin osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 18.5.2021 mennessä.

***

Kun näyttämö on kiinni, pulpahtaa Manaatti näytölle! 

Poikkeusolot ovat hiljentäneet teatterinäyttämöt. Mutta missä uiskentelee Hamilton-manaatti, jonka vaikeaan elämään pandemia-ajan kurimuksessa ovat sisältyneet yhä uudet peruuntuneet ensi-illat? Transformaatioita tutkiva esitys luo ajan arvaamattomuuden inspiroimana nahkansa ja saapuu katsojien luo uudessa muodossa, ei näyttämö- vaan näyttörunona! Se ei ole esitys eikä elokuva vaan jotain muuta, jotain uutta. Teos seikkailee uteliaana teatterin, elokuvan ja videotaiteen kartoittamattomassa välimaastossa. 

Tämä filmatisointi päästää katsojan ennennäkemättömän lähelle teosta, uppoutumaan sen yksityiskohtiin ja kerrostumiin - näkökulmista, joita näyttämöteoksessa ei voi kokea. Pyörteilevän veden logiikalla virtaava, episodimuotoinen videoruno tuijottaa vähän liian pitkään muodottomaan ja kysyy: mitä on tuntematon meissä? 

Tommi Parkon runokokoelmaan perustuva Hamilton-manaatin vaikea elämä - Roadtrip kartalta kaaokseen voi olla hauska, mutta ei piristävällä tavalla. Se ui oudoissa, kylmissä vesissä ja hengittää animoidussa materiassa. Se juhlii nimiä pakenevia olentoja, jopa hirviöitä, etääntymistä, hallitsemattomuutta ja tuntemattomia alueita. Teos syntyi matkalla Jäämerelle: huoltoasemien vessoissa, tyhjenevien kylien raiteilla, lumisissa metsissä, virtaavien vesien äärillä, ruuhkassa ja erämaassa. Kaaos kartturinaan teos on hakenut uusia reittejä koko muotoutumisensa ajan. Yllätyksellinen roadtrip kartalta kaaokseen jatkuu - ja nyt yleisö pääsee mukaan! 

Hamilton-manaatin vaikea elämä saa ensi-iltansa TEHDAS Teatterin Pienessä tehtaanmyymälässä torstaina 29.4. klo 19  ja se on katsottavissa 1.9.2021 asti.

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-12

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Esityksen kesto n. 2 h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.