EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.8.2019  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Hämeen keskiaikafestivaali 2019
Linnanvoudin tuliturnajaiset

Hämeen keskiaikafestivaali 2019 Liput

Linnanvoudin tuliturnajaiset

Vaihtoehdon Kireän kypärän tavernapihan ohjelmalle ja lauantai-illan pidoille tarjoaa huikea ja jännittävä hevosturnajaisshow. Päivän taittuessa hämärtyvään iltaan herää mittelöareenamme uuteen ennennäkemättömään loistoonsa, kun linnan muureille heijastetaan dramaattiset kulissit kaikkien aikojen showlle. Rohanin tallien romanttisesti kuljettama rakkaustarina saa uuden ulottuvuuden kun taistelun äänien lisäksi tuli ja vienosti areenalla leijuva savuntuoksu lumoaa katsojat. Esiohjelmasta huolehtii esiintyjävieraat Vinlandiasta ja kaukomailta, aina Apenniinien niemimaalta saakka.

Areenan vieraita palvelee K-18 juominkialue sekä oma juoma-/snackpiste nuoremmille prinsseille ja prinsessoille.

Turnajaisareena avataan arwon vieraille klo 20.00 ohjelman alkaessa illan hämärtyessä ja kestäen n. klo 23.00 saakka.

www.keskiaikafestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00

"Pussi täynnä kultaa" - sisältää kolmenpäivän festivaalilipun, illan tuliturnajaisilla ja parhailla katselupaikoilla (oma baari, tottakai)

"Kuparilantti" - sisältää lauantain päivälipun + illan tuliturnajaiset

"Isompi hopeakopeekka" - sisältää illan tuliturnajaiset ja pääsy parhaille katselupaikoille (oma baari, tottakai)

"Kuolon kita" - sisältää illan tuliturnajaiset seisomapaikoilta, tässä voi kokea hevosten hönkäyksetkin, varo lentäviä peitsen kappaleita!

 

"Voudin aitio" (ei myynnissä Tiketissä)

- jos arkussa on riittävästi kultaa, hopeaa tai parempia oravannahkoja kannattaa olla ripeästi yhteydessä myyntitiimiimme keskiaika@keskiaikafestivaali.fi meillä nimittäin tarjolla erittäin rajoitettu määrä sananmukaisesti aitiopaikkoja. Vai väitätkö ettet koskaan ole haaveillut turnajaisten seuraamisesta omasta teltasta tarjoiljoiden kantaessa lisää ruokaa pöytään seurueellesi??
Tähän eksklusiiviseen pakettiin kuuluu automaattisesti jatkot linnan sisäpihalla pitojen jatkoilla sekä mahdollisuus aition brändäämiseen ryhmäsi tarpeiden mukaan.