EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 14. - Su 18.8.2019  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Hämeen keskiaikafestivaali 2019

Hämeen keskiaikafestivaali 2019 Liput

Ladataan…

Hämeen keskiaikafestivaalit tulevat jälleen tavernoineen, taikureineen, turnajaisineen ja tulisoihtuineen! Tule Hämeenlinnan Linnanpuistoon hurraamaan Rohan-tallien turnajaisissa ja pistämään jalalla koreasti Greenrose Fairen tahtiin.

Vanajan Sudet tulevat esittelemään taistelutaitojaan viikinkitaisteluissa ja Medieval Combat Sport Finland (buhurt) tuovat näyttävät taistelunsa katsojille tutuksi jokaisena päivänä.

Meiltä voit ostaa itsellesi korut, kilvet ja keihäät, sillä mitäpä elämä olisi ilman niitä. Saavu katsomaan, kuinka sepät takovat puukkoja, keraamikot pyörittelevät savea ja saippuamaakarit keittävät suopaa. Kauppiaita saapuu pitkältä kaukomaita myöden. Lapsille tarjolla muun muassa kotieläinpiha!

Tarkempi kaikkien aikojen laajin ohjelmamme julkaistaan kevään aikana.

Julkistetut esiintyjät:
Corvus Corax (GER), Tryzna (POL), Teufelstanz (RUS), Räikkä,
Greenrose Faire, Il Buffone di Corti (ITA), Rohanin tallit, Mamyth, Obscurus Orbis (LVA), Idisi (RUS), Ants in the Pants, Aeldwine

Instagram
Facebook

Keskiaikafestivaaleilla on tarjolla myös aito pakohuone!
Festarialueella on laadukas, ammattilaisten tuottama viikinkiaiheinen pakohuone, joka on tarjolla vain festarilipun ostaneille. Jos olet koukussa: a) jännitykseen b) älypeleihin c) viikinkiaikaan d) kaikkiin, oman pelivuorosi voit varata syöttämällä koodin Getaway osoitteeseen: www.tiketti.fi/tarjous. Pakohuoneen toteuttajana on tamperelainen yhteistyökumppanimme Getaway.

www.keskiaikafestivaali.fi


Tällä sivulla olevat pääsyliput oikeuttavat sisäänpääsyyn Keskiaikafestivaalien alueelle yleisöön. Mikäli olet leiriytyjä, et tarvitse erikseen festivaalilippua. Lisätietoja leiriytyjien lipuista löydät täältä. Jokaisella leiriytyjällä tulee olla henkilökohtainen leiriytyjälippu oikeaa leiriin. Liput ovat nimettyjä ja nimien tulee täsmätä niihin nimiin, jotka on ilmoitettu telttapaikan yhteydessä. Telttapaikan saat lunastettua Keskiaikafestivaalien sivuilta.

Ikärajaton, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Lastenlippu 7-15-vuotiaille.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla.

Ylvään aatelisen -lippu sisältää lauantaipäivän sisäänpääsyn ja illan tuliturnajaiset.

Päiväliput ja 3 päivän lippu sisältävät pääsyn festivaalialueelle. Liput iltaohjelmaan myydään erikseen ja niiden myynti alkaa lähempänä tapahtumaa.

Yhteystiedot luovutetaan tapahtuman järjestäjälle tiedotustarkoituksiin.