EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.5.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Halina Rice (UK)

Halina Rice (UK) Liput

ELEKTRONISEN MUSIIKIN ARTISTI JA AV-TAITEILIJA HALINA RICE DEBYTOI SUOMESSA

Lontoolainen elektronisen musiikin artisti ja audiovisuaalinen taiteilija Halina Rice saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen toukokuussa. Reivien ja taiteen fuusioksi kuvaillut keikat ovat yhdistelmä artistin tanssimusiikkia täydennettynä hänen liikkuvalla visuaalisella taiteellaan. Halina Rice esiintyy Helsingin Kuudennella Linjalla torstaina 30. toukokuuta ja konsertin lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 21. helmikuuta klo 9 Tiketissä.

Halina Rice on Lontoossa uraa tekevä muusikko ja taiteilija, jonka eklektiseen ja kokeelliseen tyyliin kuuluvat oleellisesti runsas efektien käyttö ja originelli samplaus. Dancea ja ambientia melankoliseen äänimaailmaan ja eteenpäin vieviin rytmeihin yhdistelevä muusikko tunnetaan myös audiovisuaalisesta taiteestaan, minkä vuoksi artistin keikat ovat moniaistillisia ja immersiivisiä kokemuksia.

Erityisesti Halina Ricen vuonna 2020 lanseeraaman NEW WORLDS -projektin myötä hänen liveistään on muodostunut osittain reiveiksi ja osittain taiteeksi kuvailtuja kokonaisuuksia. Vuonna 2023 artistilta kuultiin NEW BASIS -EP, jota Plastic Magazine kuvaili mestarilliseksi ja tutkivaksi palastellun tanssimusiikin ja äänisuunnittelun kokonaisuudeksi.

www.halinarice.com
www.instagram.com/halinarice_music
www.youtube.com/c/halinarice
Spotify

Kuudes Linja
Fullsteam

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 30.5.2024 19:00.