EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 3.4.2023  /  Olympia  /  Tampere

Haken (UK) + Between the Buried and Me (USA)

Haken (UK) + Between the Buried and Me (USA) Liput

Haken, Between the Buried and Me ja Cryptodira nähdään keväällä Helsingissä ja Tampereella.

Englantilainen progemetalliyhtye Haken sekä amerikkalaiset Between the Buried and Me ja Cryptodira saapuvat Euroopan-kiertueellaan Helsinkiin ja Tampereelle. Raskas, kunnianhimoinen ja taitava musiikki soi Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla sunnuntaina 2. huhtikuuta ja seuraavana iltana Tampereen Olympia-korttelissa.

Konserttien pääesiintyjä Haken julkaisi keväällä singlen Nightingale, jolla vuonna 2007 perustettu bändi esittelee monipuoliset kasvonsa. Kuuden pitkäsoiton jälkeen Haken kurottelee useaan suuntaan, mutta piirtää myös pitkän, yhtenäisen kaaren. Brittiyhtyeeltä voi odottaa ainakin raskasta rockia, jazzia, ambientia ja sirkuksellista äänimaailmaa.

Myös kolmikon ikäpresidentti Between the Buried and Me tykkää laajasta musiikillisesta näkemyksestä. Yli 20 vuotta toiminut amerikkalaisyhtye fuusioi omalaatuisesti progea ja metalcorea, mutta saattaapa heittäytyä biiseissään myös jazzin tai jopa bluegrassin vietäväksi.

Bändikolmikon nuorin Cryptodira puolestaan luottaa hallittuun kaaokseen, aggressioon ja yllätyksiin. Nuori voimanelikko on julkaissut kaksi pitkäsoittoa ja on valmiina näyttämään vanhemmille virkaveljilleen, miltä tuore progressiivinen metalli kuulostaa.

Luvassa on kaksi yllätyksellistä, täyteläistä ja totaalisen tyydyttävää iltaa Suomen keväässä 2023.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat: www.olympiakortteli.fi

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 21:30 asti. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 3.4.2023 19:00.