EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 19.4.2020  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

HÆLOS (UK)

HÆLOS (UK) Liput

Tapahtuma on peruutettu. Järjestäjä pyrkii löytämään korvaavan päivän ja liput käyvät sellaisenaan, mikäli korvaava päivä löytyy. Tästä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Liput voi myös palauttaa.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

***

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

Voit tukea tapahtumia myös hankkimalla tapahtumapaikkakohtaisen lahjakortin. Katso lista lahjakorteista: www.tiketti.fi/tapahtumat#t=89

 

Brittibändi HÆLOS ensimmäistä kertaa esiintymään Suomeen!

Iso-Britannian nouseva yhtye HÆLOS esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa Helsingin Konepaja-salissa sunnuntaina 19. huhtikuuta.

HÆLOSin musiikkia on kuvailtu "tummaksi euforiaksi", jossa melodinen brittiläinen trip-hop sulautuu yhteen täydellisen modernin soundin kanssa.

HÆLOSin melankoliset ja kiireettömät melodiat ovat keikkuneet länsimaisten listauksien kärkisijoilla vuodesta 2014 lähtien. Alun alkujaan yhtye tuli tunnetuksi "Dust" nimeä kantavalla kappaleellaan, jonka musiikkivideo sai nopeasti yli miljoona katselua. Vuonna 2016 lähes kolme miljoonaa ihmistä tutustui Youtubessa KEXP-studiossa nauhoitettuun HÆLOS -livelevyyn.  Samana vuonna yhtye esiintyi myös kuuluisalla Montreux Jazz -festivaalilla ja julkaisi debyyttialbuminsa.

19. huhtikuuta Helsingissä päästään kuulemaan brittibändin suosituimmat hitit, minkä lisäksi setissä kuullaan myös uutta materiaalia, jota tullaan tulevaisuudessa varmasti näkemään musiikkilistojen kärkipäässä.

Konsertin järjestää Alliance Concert Agency.

Tapahtuma facebookissa


Ikäraja: K-16
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 36 €.

Alle 16-vuotiaat pääset tapahtumaan huoltajan seurassa.

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki