EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 2.10.2022  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

HÆLOS (UK)

HÆLOS (UK) Liput


***

Brittibändi HÆLOS ensimmäistä kertaa esiintymään Suomeen!

HÆLOSin musiikkia on kuvailtu "tummaksi euforiaksi", jossa melodinen brittiläinen trip-hop sulautuu yhteen täydellisen modernin soundin kanssa.

HÆLOSin melankoliset ja kiireettömät melodiat ovat keikkuneet länsimaisten listauksien kärkisijoilla vuodesta 2014 lähtien. Alun alkujaan yhtye tuli tunnetuksi "Dust" nimeä kantavalla kappaleellaan, jonka musiikkivideo sai nopeasti yli miljoona katselua. Vuonna 2016 lähes kolme miljoonaa ihmistä tutustui Youtubessa KEXP-studiossa nauhoitettuun HÆLOS -livelevyyn.  Samana vuonna yhtye esiintyi myös kuuluisalla Montreux Jazz -festivaalilla ja julkaisi debyyttialbuminsa.

Helsingissä päästään kuulemaan brittibändin suosituimmat hitit, minkä lisäksi setissä kuullaan myös uutta materiaalia, jota tullaan tulevaisuudessa varmasti näkemään musiikkilistojen kärkipäässä.

Konsertin järjestää Alliance Concert Agency.

Tapahtuma facebookissa


Ikäraja: K-16
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palautuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat.
Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

Alkuperäisille päivämäärille 19.4.2020 tai 2.4.2021 tai 3.10.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.11.2022 mennessä.

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki