EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 4.3.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

GZA/The Genius (USA)

GZA/The Genius (USA) Liput

Ladataan…

THE LIQUID SWORDS vs. DARK MATTER TOUR

Legendaarisen Wu-Tang Clanin perustajajäsen GZA palaa Helsinkiin 4. maaliskuuta 2019.

Wu-Tang Clanin jälkeen menestyksekkään soolouran luonut GZA palaa Helsingin Tavastialle ensi vuoden maaliskuussa. GZA:n uusi koko pitkä albumi "Dark Matter" julkaistaan vuoden 2019 alussa, joten keikalta voimme odottaa tunnettujen Wu-Tang klassikoiden ja "Liquid Swords":n kappaleiden lisäksi myös maistiaisia GZA:n uunituoreesta soolomateriaalista.

GZA:n ylistetty ensimmäinen soolojulkaisu "Liquid Swords" julkaistiin vuonna 1995 ja on kokonaisuudessaan RZA:n tuotantoa. RZA on tunnustetusti maailman parhaimpia hip-hop tuottajia ja monet pitävät albumia parhaana Wu- Tang kollektiivin jäsenen julkaisemana soololevynä.

Viime vuosikymmenen aikana GZA on myös esitelmöinyt lukuisissa yliopistoissa ympäri Yhdysvaltoja inspiroidakseen oppilaita kiinnostumaan luonnontieteistä ja tekniikasta sekä esiintyy tuoreessa Netflix-sarjassa nimeltä Liquid Science. Sarjassa GZA matkustaa maailman ympäri tapaamassa tutkijoita ja ottamassa selvää miten moderni tiede on muuttanut elämäämme.

www.facebook.com/theGZA/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.