EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Green Day -tribuuttikonsertti | American Idiot 20-vuotta

Green Day -tribuuttikonsertti | American Idiot 20-vuotta Liput

Tervetuloa juhlistamaan American Idiotin 20-vuotista taivalta Helsingin Tiivistämöön lauantaina 21.09.2024!

Lauantaina 21.9.2024 tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä kun Green Day julkaisi ikonisen American Idiot-albuminsa. Juhlistamme tämän punkrockoopperan syntymäpäivää Helsingin Tiivistämössä ainutlaatuisen ja kunnianhimoisen Green Day -tribuuttikonsertin merkeissä.

Illan aikana kuullaan legendaarinen levy kokonaisuudessaan sisältäen suurimmat hitit mm. 'Holiday' ja 'Boulevard of Broken Dreams', harvemmin livenä kuultuja helmiä kuten 'Give Me Novacaine' ja 'Whatsername' sekä myös levyn mahtipontiset 9-minuuttiset eepokset 'Jesus of Suburbia' ja 'Homecoming'.

Albumin jälkeen kuullaan läpileikkaus Green Dayn uran parhaista paloista mm. Dookie-, Insomniac-, Warning- ja 21st Century Breakdown-levyiltä. Luvassa on myös muutamia yllätysnumeroita yhtyeen uran alkuvaiheilta.

'Gustview' - A Tribute to Green Day" on Rolf Gustavsonin koostama kuusihenkinen tribuuttibändi, joka on erikoistunut Green Dayn musiikin ja live-esiintymisen uskottavaan, yksityiskohtaiseen ja energiseen jäljittämiseen.

"Siitä asti kun olen osannut soittaa kitaraa olen unelmoinut tämän konsertin järjestämisestä. Mikään musiikki ei ole ikinä koskettanut tai inspiroinut minua yhtä paljon kuin Green Dayn American Idiot. Tiedän, että tämä levy merkitsee paljon myös monille muille ja tämän takia on aivan mahtavaa, että voimme juhlistaa tätä levyä yhdessä sen 20-vuotispäivänä."

Green Dayn maailmankiertue ei vuonna 2005 ehtinyt Suomeen asti, mutta nyt sinulla on mahdollisuus kokea aikamatka 2000-luvun alkuun, Green Dayn nostalgiseen kultakauteen.

Bändin viimeisimmästä Suomen-keikasta on kulunut jo yli 10 vuotta, joten tämä tribuuttikeikka on odottavalle fanille paras tapa päästä kuulemaan lempibiisinsä livenä täällä Suomessa!

'Gustview' - A Tribute to Green Day kokoonpano:


Rolf Gustavson - laulu, kitara
Ilmari Lepistö - kitara
Miro Rantalainen - koskettimet, taustalaulu
Emil Kauppi - koskettimet, akustinen kitara, taustalaulu
Aaron Koskelainen - basso
Axel Gustavson - rummut

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-22:00

Aikataulu:
20:00-22:00

Narikkamaksu 3 € peritään ovella.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Tiivistämön nettisivuilla.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Myynti loppuu 21.9.2024 20:00.